Hogwarts
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Hogwarts

Draco Dormiens Nunquam Titillandus

AcasaPortalCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Happy New Year!

In jos 
3 participan?i
AutorMesaj
Crissy Weasley
Administrator
Administrator
Crissy Weasley

feminin Numarul mesajelor : 210
Varsta : 29
Casa : Ochi-de-Soim
Data de inscriere : 26/12/2007

Happy New Year! Empty
MesajSubiect: Happy New Year!   Happy New Year! Icon_minitimeLun Dec 31, 2007 8:14 am

A sosit revelionul!Fiecare avem un gand aparte despre asta!Sa vedem parerile voastre! Party!!

Si ca sa nu uit,Happy New Year! tutoror membrilor! Party!! Vrajitor Happy New Year! 51911
Sus In jos
Winter Girl
Anul I
Anul I
Winter Girl

feminin Numarul mesajelor : 118
Casa : Cercetasi
Data de inscriere : 27/12/2007

Happy New Year! Empty
MesajSubiect: Re: Happy New Year!   Happy New Year! Icon_minitimeLun Dec 31, 2007 8:24 am

Nuu stiu ce sa sciu aic!Adik nu prea am ideii.O sa va spun urari si ce as vrea io de la 2008 ca altceva nu am ce sa scriu.

As vrea de la 2008 sa fie un an ca aceste(ca 2007) pentru ca m-am distra foarte bine si a petrecut la fel de bine in acest an.Am cunoscut oamenii noi mi-amfacut 2 iubit(cu unu am terminat-o cu unu inca mai sunt,dar nuj cat o tine ca are 17 ani si 12 Razz ).La scoala m-am descurcat bine(adik nu am ramas corigenta),Tot in anu asta am facut si ceva la genunchi si a trebuit sa mi-l pun in gips.Dar cu partile bune si rele ale acesttui an ma simt implinita.Sper ca si voi va simtit asa si ca asteptai cu nerabdare anul 2008 Party Welcome La multi any! .Happy New Year Party!! Vrajitor

Ultima editare efectuata de catre in Lun Dec 31, 2007 8:30 am, editata de 1 ori
Sus In jos
http://nurmengradschool.yoo7.com/
Andru Hermione
Anul III
Anul III
Andru Hermione

feminin Numarul mesajelor : 409
Varsta : 30
Casa : Cercetasi - Sef de casa
Data de inscriere : 25/12/2007

Happy New Year! Empty
MesajSubiect: Re: Happy New Year!   Happy New Year! Icon_minitimeLun Dec 31, 2007 8:29 am

Revelionul pentru mine inseamna un prilej de distractiii... de a petrece toata noaptea... de a deschide sticla de sampanie la miezul noptii...de jocurile de dupa asta....
Desigur, Revelionul nu inseamna doar distractie... Noaptea dintre ani trebuie petrecuta cat mai frumos... Profa de religie ne'a zis ca nu cumva sa lipsim de la Biserica la miezul notii. Normal ca toti si'au dat ochii peste cap 8-| .
Traditiile sunt urmatoarele
-in seara dintre ani copiii se duc cu uratul, vestind apropierea noului an si urarile cuvenite
-in noapte toata familia se aduna si mananca, vorbesc se simt bine
-la miezul noptii ciocnesc pahare de sampanie
-a doua zi dimineata se merge cu semanatul

P.S. :In noaptea dintre ani NU SE DOARME!!!! Party!!

Am uitat urarile : Va urez la tooo0ti ca anul 2008 sa va aduca numai bucurii si realizari, multa sanatate si tot ce va doriti voi si familiile voastre !!! PoopzPoopzPoopzPoopzPoopz

LA MULTI ANI 2008!!!
Sus In jos
Crissy Weasley
Administrator
Administrator
Crissy Weasley

feminin Numarul mesajelor : 210
Casa : Ochi-de-Soim
Data de inscriere : 26/12/2007

Happy New Year! Empty
MesajSubiect: Re: Happy New Year!   Happy New Year! Icon_minitimeJoi Ian 03, 2008 5:42 am

Winter Girl - 0(ai primit ban)

Andru Hermione - 30
Sus In jos
Continut sponsorizat

Happy New Year! Empty
MesajSubiect: Re: Happy New Year!   Happy New Year! Icon_minitime

Sus In jos

Happy New Year!
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Hogwarts :: Castiga puncte :: Dezbateri-