Vizitato Vizitator
| Subiect: Scena preferata Vin Ian 04, 2008 3:36 am | |
| Eh? "Deja se formase o coada mica la robinetul de la marginea campului.Harry,Ron si Hermione se dusera si ei nimerira chiar in spatele unor oameni care se certau aprins.Unul dintre ei era un vrajitor foarte batran.,care purta camasa de noapte lunga si cu flori.Celalalt era,fara nici o indoiala,un reprezentant al Ministerului Magiei.Tinea in mana o pereche de pantaloni in dungi si aproape ca plangea de exasperat ce era. -Puneti-i odata,Archie,fii baiat bun,nu poti sa mergi imbracat asa.Incuiatul de la poarta a inceput sa fie suspicios.. -Am cumparat-o dintr-un magazin de-al lor,zise cu incapatanare vrajitorul batran.Le poarta si Incuiatii!! -Incuitele le poarta,Archie,nu barbatii,ei poarta asa ceva,zise vrajitorul de la Minister si flutura pantalonii in dungi. -Nu mi-i pun,zise Archie,foarte indignat.Mie imi place sa ma sufle vantu pe dedesubt,din cand in cand,asa sa shti!"Eh,acum am luat-o din carte..Ce parere avetzy? Asta e faza mea preferata!! |
|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Scena preferata Mier Ian 09, 2008 7:15 am | |
| Oh:( Nimee nu posteaza aici :-< ? OK,eu mai pun niste faze: Atunci cand o deschis oul,si Neville a zis ca va trebui sa infrunte Blestemul Cruciatus.Shy Fred i-a zis sa nu fie tont,si ca lui i se pare ca seamana cu Percy la baie,si ca poate o sa trebuiasca sa-l atace cand e sub dush. ( Am mai vrut sa zic una ( Dar am uitat ( Si mi-am dus cartea la biblioteca ( |
|
Avril Arakawa Anul I
Numarul mesajelor : 68 Varsta : 28 Casa : Astropufi - Sef de casa Data de inscriere : 20/01/2008
| |
Bellatrix Chang Administrator
Numarul mesajelor : 74 Data de inscriere : 12/01/2008
| Subiect: Re: Scena preferata Lun Ian 21, 2008 9:52 am | |
| | |
|
Avril Arakawa Anul I
Numarul mesajelor : 68 Varsta : 28 Casa : Astropufi - Sef de casa Data de inscriere : 20/01/2008
| |
Bellatrix Chang Administrator
Numarul mesajelor : 74 Data de inscriere : 12/01/2008
| Subiect: Re: Scena preferata Lun Ian 21, 2008 10:07 am | |
| | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Scena preferata | |
| |
|