Hogwarts
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Hogwarts

Draco Dormiens Nunquam Titillandus

AcasaPortalCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Procedura...

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
Crissy Weasley
Administrator
Administrator
Crissy Weasley

feminin Numarul mesajelor : 210
Varsta : 29
Casa : Ochi-de-Soim
Data de inscriere : 26/12/2007

Procedura... Empty
MesajSubiect: Procedura...   Procedura... Icon_minitimeVin Ian 11, 2008 10:20 am

As dori ca acest curs sa fie unul mai dezvoltat,petnru cei ce chiar vor sa ne distram aici.Asa ca,am facut cateva reguli ce cred ca vi se vor parea foarte bune...

1.In aceasta ora,nu puteti trimite temele de capul vostru...asa ca,petnru a le putea trimite,trebuie sa va inscrieti in acest curs.Pentru a va inscrie,scrieti la threadul "Inscrieri&Dezanscrieri" din aceasta sectiune.Daca va voia ccepta la curs,de bine,daca nu,nu.

2.Te poti dezanscrie in orice moment de la aceasta materie,scriind la topicul Inscrieri&Dezanscrieri.

3.Activitatea voastra la curs va fi recompensata cu note.Primiti atat note in clasa,cat si la teme.Notele si puntajele sunt in felul urmator:

Nota 4 --- 5 puncte
Nota 5 --- 10 puncte
Nota 6 --- 15 puncte
Nota 7 --- 20 puncte
Nota 8 --- 25 puncte
Nota 9 --- 28 puncte
Nota 10 --- 30 puncte

4.Lectiile se vor scrie o data la o saptamana.In fiecare vineri mai exact.Testele vor fi o data la 5 lectii.

5.Testele sunt foarte importante.Daca nu obtineti peste nota 7,nu veti primi nici un punct.

6.Toate lectiile si raspunsurile in clasa vor fi gen RPG!Cu exceptia temelor

7.Toate temele se trimit prin MP.

8.Inscrierile sunt deschise oricand si se poate inscrie oricine.

9.La fiecare 3 teme nefacute,primiti o detentie.

10.Cine nu respecta regulile de mai sus...amenda...25 de puncte + dezanscriere

Ultima editare efectuata de catre in Vin Ian 11, 2008 11:28 am, editata de 2 ori
Sus In jos
Ginny Potter
Anul II
Anul II
Ginny Potter

feminin Numarul mesajelor : 219
Varsta : 28
Casa : Cercetasi
Data de inscriere : 21/12/2007

Procedura... Empty
MesajSubiect: Re: Procedura...   Procedura... Icon_minitimeVin Ian 11, 2008 11:20 am

Doamna profesoara sunteti PREA severa Neutral la Hogwarts profesoara McGonagall makr nu ne dadea afara de la curs sau ne depuncta ajaa de molt dak nu ne facem o tema... adik detentie... okz nu ne facem o tema primim amenda si zburaaam pe cerul albastru
Dar n'am ce comenta Neutral mie nu mi se par regulile " foarte bune " ( nu te supara ) da poate ceilalti membrii sunt de acord...
Sus In jos
Crissy Weasley
Administrator
Administrator
Crissy Weasley

feminin Numarul mesajelor : 210
Varsta : 29
Casa : Ochi-de-Soim
Data de inscriere : 26/12/2007

Procedura... Empty
MesajSubiect: Re: Procedura...   Procedura... Icon_minitimeVin Ian 11, 2008 11:25 am

hmm...poate cea cu temele e cam exagerata intradevar...uh...o sa modific Razz

Edit later:Am modificat chestia cu dezanscrierea...daca nu obtineti mai mult de 7 nu primiti nici un punct...
Sus In jos
Continut sponsorizat

Procedura... Empty
MesajSubiect: Re: Procedura...   Procedura... Icon_minitime

Sus In jos

Procedura...
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Hogwarts :: Sali de clasa :: Transfigurari-
Mergi direct la: