Crissy Weasley Administrator
Numarul mesajelor : 210 Varsta : 29 Casa : Ochi-de-Soim Data de inscriere : 26/12/2007
| Subiect: Ministerul Magiei Mar Ian 15, 2008 12:02 am | |
| Aici,vreau sa scrieti ce credeti voi despre Ministerul de pe forum.Ce ati vrea sa fie in departamente,cine ati vrea sa fie sef,cum ati vrea sa se procedeze etc.
O sa tin cont de ceea ce ziceti la o evolutie a Ministerului. | |
|
Andru Hermione Anul III
Numarul mesajelor : 409 Varsta : 30 Casa : Cercetasi - Sef de casa Data de inscriere : 25/12/2007
| Subiect: Re: Ministerul Magiei Mar Ian 15, 2008 7:02 am | |
| Este f. bine organizat Ministerul de pe forum, parerea mea... Regulile jocului mi se par dragutze, desi nu prea sunt de acord doar 3 membrii pe Sector... Parerea mea e ca ar tre bui sa fie alesi mai multi.... vreo 15-20... stiu ca nu avem atati membri, dar asta e.... Ar fii sooper daca acei 3 membrii initiali s'ar ocupa de departament,iar ceilalti pana la 15-20 sa ii asculte,un fel de muncitori dar nu in sensul rau, in cel bun... In departamente as vrea sa nu fie deloc plictiseala, ceva nou in fiecare zi... distractie si seriozitate cand e cazu... As vrea sa fie ok... Nush... nu prea imi place ideea cu RPG-ul, nu ma incanta deloc, dar daca este necesar ma voi supune... As vrea ceva treaba pe bune... Nush exact cum trebyuie procedat.... dar am sa ma mai gandesc si o sa va zic. In general am idei f.f.f. geniale , srry de modestie. Cat despre sef, nu prea stiiu la ce te'ai referit... La ministerul Magiei sau la Sef de Departament? Daca te'ai referit la Ministru... cred ca una dintre admine ar fi cea mai potrivita pentru post. La sefii/sefele de departamente asta ar trebui sa se discute intre ei. Ar mai trebui, dupa parerea mea cateva sectoare de genu: Tribunalul , unde sa se investigheze starea anumitor membrii, ar mai fi bine venita si sectiunea Culoar sau Cafenea unde sa ne relaxam... eh, si mai inventam si noi pt. ca sigura sunt muuuult mai multe departamente decat cele enumerate in carte. Cum as vrea sa se procedeze... Nu stiu...Nu prea am inspiratie pe moment, dar cred ca mi'ar placea, in sectorul din care fac parte, ( Departamentul Farmecelor Experimentale) sa descoperim vraji noi, efecte, si alte chestii dragutze, astept regulile de dupa aceasta dezbatere ca sa putem incepe eu si ceilalti membrii... Inca nu am hotarat care dintre noi va si seful, desi eu le'am trimis MP, ink nu mi'au raspuns :-| . | |
|
Bellatrix Chang Administrator
Numarul mesajelor : 74 Data de inscriere : 12/01/2008
| Subiect: Re: Ministerul Magiei Mar Ian 15, 2008 7:06 am | |
| Mie mi-a plakut mult =d> Cred ca..100 de puncte e bine..? | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ministerul Magiei | |
| |
|