Aha...asta e un fel de jurnal al meu,in care o sa adaug fictiune...A...anunt ca o sa fac posturi duble aici...O sa marchez cu "-----------" inceputul si sfarsitul povestii pe care il scriu in posturi,deaorece cu campul ital voi scrie ceea ce e in jurnal.
-----------------------------------
...Atunci m-am ridicat in capul oaselor...am simntit o durere ce ma sfasia in toate partile corpului.Ma simnteam ca intr-o camera de tortura,unde cuiele iti intra in corp prin toate partile.Nu mai avusesem un astfel de cosmar pana atunci.
'Trebuie...sa beau apa...'
M-am ridicat.Insa,camasa de noapre avea poete de sange.Pe umar aveam urme de dinti.Aveam rani adanci pe piciorul stang.
Visasem...sau nu?Se facea ca...ma plimbam...si dintr-o data,cineva,cineva care nu se vedea,a inceput sa ma traga.Si sa ma muste.Nu imi mai aminteam.
M-am dus la bucatarie.M-am uitat la ceas.Cum?Era 10:47.Nu era posibil...in camera mea era intuneric.M-am uitat pe fereastra din bucatarie.Era ziua.Cerul era senin.M-am uitat pe fereastra de la camera mea.Ciudat.Cerul era intunecat.Incepeam s ametesc.
In camere intra mama.
"Ce ai patit azi noapte?Te-ai zvarcolit,te-ai sucit,te-am pus inapoi in pat de 3 ori."
Intorsesem capul spre fereastra.Era iar ziua.M-am uitat la mama.Nu mai era.In locul unde a stat era o papusa de carpa,ce semana cu ea.
Inebunisem.Asa credeam.Credeam ca sunt o marioneta in mainile unui papusar ce ma manevreaza cum doreste.Nu aveam de unde sti ca asa era.
Asa era pasajul cel mai infricosator din jurnalul meu.Il recitisem.Eram acum mare,si cand imi aminteam ce se intampla,fiori reci imi treceau prin corp.Trebuia sa continui de citit.Pentur a incerca sa previn...
-----------------------------------