Hogwarts
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Hogwarts

Draco Dormiens Nunquam Titillandus

AcasaPortalCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Inscrieri&Dezinscrieri

In jos 
4 participan?i
AutorMesaj
Andru Hermione
Anul III
Anul III
Andru Hermione

feminin Numarul mesajelor : 409
Varsta : 30
Casa : Cercetasi - Sef de casa
Data de inscriere : 25/12/2007

Inscrieri&Dezinscrieri Empty
MesajSubiect: Inscrieri&Dezinscrieri   Inscrieri&Dezinscrieri Icon_minitimeJoi Ian 17, 2008 1:30 pm

M'am gandit si eu sa fac thedul asta pentru a putea da detentzii la aia care nu'si fac temele scratch . Deci, scrieti aici daca vreti sa va inscrieti, si ca sa va dezinscrieti, tot aici Very Happy.

Detentziile vor fi date la membrii inscrisi care nu si'au facut 2 teme . Limita de facut temele este de o saptamana de cand este predata. Avand in vedere ca nimeni nu si'a facut tema petru lectia a 2a o sa inchid theadul acela saptamana urm. Membrii neinscrisi imi trimit degeaba temele pt. k nu vor primii note.

MEMBRII INSCRISI :
---Crissy Weasley
--- Smaranda Potter
--- Ginny Potter

Ultima editare efectuata de catre in Lun Ian 28, 2008 12:53 pm, editata de 6 ori
Sus In jos
Crissy Weasley
Administrator
Administrator
Crissy Weasley

feminin Numarul mesajelor : 210
Varsta : 29
Casa : Ochi-de-Soim
Data de inscriere : 26/12/2007

MesajSubiect: Re: Inscrieri&Dezinscrieri   Inscrieri&Dezinscrieri Icon_minitimeVin Ian 18, 2008 12:21 am

Ma inscriu eu Very Happy

P.S:Am facut threadul asta stiky...sper ca nu te superi...ah...il puteai face si tu daca doreai Razz

EDIT :Desigur Poopz
Sus In jos
Smaranda Potter
Anul I
Anul I
Smaranda Potter

feminin Numarul mesajelor : 15
Varsta : 28
Casa : Viperini
Data de inscriere : 18/01/2008

MesajSubiect: Re: Inscrieri&Dezinscrieri   Inscrieri&Dezinscrieri Icon_minitimeVin Ian 18, 2008 10:35 am

Si eu vreau

EDIT: Bine Wink
Sus In jos
Andru Hermione
Anul III
Anul III
Andru Hermione

MesajSubiect: Re: Inscrieri&Dezinscrieri   Inscrieri&Dezinscrieri Icon_minitimeSam Ian 26, 2008 3:48 am

Samanta, daca nu mai intrii pe forum, sa stii ca Viperinii tot o sa piarda cate 20 de p la fiecare 2 sapt . Asha ca deacum ar fi bine sa'ti faci temele [-(
Sus In jos
Ginny Potter
Anul II
Anul II
Ginny Potter

feminin Numarul mesajelor : 219
Varsta : 28
Casa : Cercetasi
Data de inscriere : 21/12/2007

MesajSubiect: Re: Inscrieri&Dezinscrieri   Inscrieri&Dezinscrieri Icon_minitimeLun Ian 28, 2008 12:45 pm

Si eu ma inscriu. Teme, viiiiiiiiiiiiinn!!!

Imi cer scuze dak nu pot intra in fiecare zi, mama mea kre vine de pe Marte nu ma mai lasa la calculator decat 10 minute pe zi (Crying or Very sadCrying or Very sadSadSadSadSad) din cauza unei note nefericite de la olimpiada de civica... desi stie foarte bine ca s'a umblat la note, mama uneia din adversarele mele lucrand la scoala aia si dandu'i acesteia nota 10, dar apoi i'a coborat'o la 9.75 sa nu sara in ochi (nimeni nu a luat 10 la etapa pe municiu) ji eu am primit 8.15 Crying or Very sad e PREA mica, fata de compunerile idioate si cretine pe care le face proasta aia kareia i s'a marit nota. Eu fac compunerile... ei bine mai frumushele :">:"> ji nu ma laud... dar... oohh nu e corect Crying or Very sad makr sambata si duminica am mai mult timp pentru a merge la calculator... o ora SadCrying or Very sad sunt momente in care pur si simplu o urasc pe maica'mea Crying or Very sad bine k e in Anglia. Poate mai stau la calc pe ascuns, dar dak ma prinde bunica e vai si amar.. in fine, atzi prins ideea. AJUTOOOOORR!!!!!
Sus In jos
Andru Hermione
Anul III
Anul III
Andru Hermione

MesajSubiect: Re: Inscrieri&Dezinscrieri   Inscrieri&Dezinscrieri Icon_minitimeLun Ian 28, 2008 12:54 pm

nu este nevoie sa iti faci temele la lectiile inchise... o sa predau o lectie noua in curand si o s'o fac stil RPG... pare mult mai interesaant decat lectiile clasice Very Happy
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Inscrieri&Dezinscrieri   Inscrieri&Dezinscrieri Icon_minitime

Sus In jos

Inscrieri&Dezinscrieri
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Inscrieri & Dezanscrieri
» Reguli ... Inscrieri ... Dezanscrieri