Numarul mesajelor : 409 Varsta : 30 Casa : Cercetasi - Sef de casa Data de inscriere : 25/12/2007
Subiect: Inscrieri&Dezinscrieri Joi Ian 17, 2008 1:30 pm
M'am gandit si eu sa fac thedul asta pentru a putea da detentzii la aia care nu'si fac temele . Deci, scrieti aici daca vreti sa va inscrieti, si ca sa va dezinscrieti, tot aici .
Detentziile vor fi date la membrii inscrisi care nu si'au facut 2 teme . Limita de facut temele este de o saptamana de cand este predata. Avand in vedere ca nimeni nu si'a facut tema petru lectia a 2a o sa inchid theadul acela saptamana urm. Membrii neinscrisi imi trimit degeaba temele pt. k nu vor primii note.
MEMBRII INSCRISI : ---Crissy Weasley --- Smaranda Potter --- Ginny Potter
Ultima editare efectuata de catre in Lun Ian 28, 2008 12:53 pm, editata de 6 ori
Crissy Weasley Administrator
Numarul mesajelor : 210 Varsta : 29 Casa : Ochi-de-Soim Data de inscriere : 26/12/2007
Subiect: Re: Inscrieri&Dezinscrieri Vin Ian 18, 2008 12:21 am
Ma inscriu eu
P.S:Am facut threadul asta stiky...sper ca nu te superi...ah...il puteai face si tu daca doreai
EDIT :Desigur
Smaranda Potter Anul I
Numarul mesajelor : 15 Varsta : 28 Casa : Viperini Data de inscriere : 18/01/2008
Subiect: Re: Inscrieri&Dezinscrieri Vin Ian 18, 2008 10:35 am
Si eu vreau
EDIT: Bine
Andru Hermione Anul III
Numarul mesajelor : 409 Varsta : 30 Casa : Cercetasi - Sef de casa Data de inscriere : 25/12/2007
Subiect: Re: Inscrieri&Dezinscrieri Sam Ian 26, 2008 3:48 am
Samanta, daca nu mai intrii pe forum, sa stii ca Viperinii tot o sa piarda cate 20 de p la fiecare 2 sapt . Asha ca deacum ar fi bine sa'ti faci temele [-(
Ginny Potter Anul II
Numarul mesajelor : 219 Varsta : 28 Casa : Cercetasi Data de inscriere : 21/12/2007
Subiect: Re: Inscrieri&Dezinscrieri Lun Ian 28, 2008 12:45 pm
Si eu ma inscriu. Teme, viiiiiiiiiiiiinn!!!
Imi cer scuze dak nu pot intra in fiecare zi, mama mea kre vine de pe Marte nu ma mai lasa la calculator decat 10 minute pe zi () din cauza unei note nefericite de la olimpiada de civica... desi stie foarte bine ca s'a umblat la note, mama uneia din adversarele mele lucrand la scoala aia si dandu'i acesteia nota 10, dar apoi i'a coborat'o la 9.75 sa nu sara in ochi (nimeni nu a luat 10 la etapa pe municiu) ji eu am primit 8.15 e PREA mica, fata de compunerile idioate si cretine pe care le face proasta aia kareia i s'a marit nota. Eu fac compunerile... ei bine mai frumushele :">:"> ji nu ma laud... dar... oohh nu e corect makr sambata si duminica am mai mult timp pentru a merge la calculator... o ora sunt momente in care pur si simplu o urasc pe maica'mea bine k e in Anglia. Poate mai stau la calc pe ascuns, dar dak ma prinde bunica e vai si amar.. in fine, atzi prins ideea. AJUTOOOOORR!!!!!
Andru Hermione Anul III
Subiect: Re: Inscrieri&Dezinscrieri Lun Ian 28, 2008 12:54 pm
nu este nevoie sa iti faci temele la lectiile inchise... o sa predau o lectie noua in curand si o s'o fac stil RPG... pare mult mai interesaant decat lectiile clasice