Ginny Potter Anul II
Numarul mesajelor : 219 Varsta : 28 Casa : Cercetasi Data de inscriere : 21/12/2007
| Subiect: H2O Dum Ian 20, 2008 1:31 pm | |
| Ce idee! Ma fulgera deodata. Hai sa le luam locul celor 3 sirene! Eu vreau sa fiu Emma mai raman Ricky si Cleo... dak le vreti pe una dintre ele, postati aici. si povestea va incepe | |
|
Crissy Weasley Administrator
Numarul mesajelor : 210 Varsta : 29 Casa : Ochi-de-Soim Data de inscriere : 26/12/2007
| Subiect: Re: H2O Dum Ian 20, 2008 11:47 pm | |
| Se scrie Rikki O vreau eu | |
|
Avril Arakawa Anul I
Numarul mesajelor : 68 Varsta : 28 Casa : Astropufi - Sef de casa Data de inscriere : 20/01/2008
| |
Andru Hermione Anul III
Numarul mesajelor : 409 Varsta : 30 Casa : Cercetasi - Sef de casa Data de inscriere : 25/12/2007
| |
Ginny Potter Anul II
Numarul mesajelor : 219 Varsta : 28 Casa : Cercetasi Data de inscriere : 21/12/2007
| Subiect: Re: H2O Lun Ian 21, 2008 2:53 pm | |
| INCEPE POVESTEA! " Unde ii parfumul?? " zise Rikki ridicandu'se de pe pat. " Rikki, NU! " Era o petrecere data da Bairon.. chiar nu puteau lipsi! Emma era dispusa sa le tarasca dupa ea pana acolo dak era necesar. Nu se puteau imbraca decoltat, iar fratele Emmei facea mutre k nu mergea si el. Erau in camera Emmei, incercand sa'si faca coafuri trasnet. Rikki isi cauta parfumul cu aroma de capsune, dar toate ii amintira de faza cu apa... putin prea tarziu. " Oohh... o sa intarziem... " OOC: scrieti voi ceva de genu k in noaptea aceea era luna plina kre le innebunea pe fete ji k Rikky se transformase in sirena si nu mai puteau/cu fffff mare greutate au readus'o la loc... ^^ k in episoadele H2O | |
|
Andru Hermione Anul III
Numarul mesajelor : 409 Varsta : 30 Casa : Cercetasi - Sef de casa Data de inscriere : 25/12/2007
| Subiect: Re: H2O Mier Ian 30, 2008 5:44 am | |
| " Haidetzi fetelor sa ne grabim..." zise nelinishtita Emma. "Acum suntem gata... ink 2 min" Toate 3 aratau superb. Cleo purta o rochie foarte frumoasa, mov , si parul prins in coada foarte elegant. Rikky purta o fustitza neagra, foarte sexy si un tricou dragutz . Emma purta o rochie vaporoasa, eleganta si sexy. Isi ondulase usor parul si arata superb . Era de departe cea mai emotionata dintre fete. "Bun, ne'am imbracat, acum mai trebuie sa ne machiem si suntem gata " zise Cleo. "Bine... dar haidetzi mai repede va rooog!" facu Emma. In 10 minute toate erau gata. "Sa nu uitam prosoapele!" aminti Cleo. "Stai linishtita, le'am pus eu in gentutza!" zise Emma. "Ok, hai sa iesim". Cand iesisera din casa , soarele aproape disparuse complet. "Stiti ce este seara asta, fetelor?" intreba o voce din spatele lor. Era Miss Ceton ( nush cum se scrie) "Nu... Noi mergem la o petrecere..." incepura fetele. "Seara asta este Luna plina!! Amintiti'va! Nu atingeti apa si nu priviti spre ochiul Lunii!!" "O sa avem grija! " zise Rikky si se indepartara.OCC: vreau sa scriu si eu aici, chiar daca nu sunt niciun pers, pot nup? pls, ca vad ca nu mai scrie nimeni. | |
|