Crissy Weasley Administrator
Numarul mesajelor : 210 Varsta : 29 Casa : Ochi-de-Soim Data de inscriere : 26/12/2007
| Subiect: Totaly Spies Lun Ian 21, 2008 12:23 am | |
| Aha...nu puteam sa rezist sa nu o deschid si pe asta Alegeti-va personajele...Eu o vreau pe Clover...O puteti alege si pe Britney... | |
|
Bellatrix Chang Administrator
Numarul mesajelor : 74 Data de inscriere : 12/01/2008
| Subiect: Re: Totaly Spies Lun Ian 21, 2008 6:08 am | |
|
Ultima editare efectuata de catre in Lun Ian 21, 2008 9:26 am, editata de 1 ori | |
|
Avril Arakawa Anul I
Numarul mesajelor : 68 Varsta : 28 Casa : Astropufi - Sef de casa Data de inscriere : 20/01/2008
| Subiect: Re: Totaly Spies Lun Ian 21, 2008 6:16 am | |
| Eu vreau sa fiu Britney daca se poate. Imi place mult >< | |
|
Andru Hermione Anul III
Numarul mesajelor : 409 Varsta : 30 Casa : Cercetasi - Sef de casa Data de inscriere : 25/12/2007
| Subiect: Re: Totaly Spies Lun Ian 21, 2008 12:40 pm | |
| eu o vreau pe Alex... | |
|
Ginny Potter Anul II
Numarul mesajelor : 219 Varsta : 28 Casa : Cercetasi Data de inscriere : 21/12/2007
| Subiect: Re: Totaly Spies Lun Ian 21, 2008 2:48 pm | |
| Sam... ce bine k nu a luat'o nimeni :X:X | |
|
Andru Hermione Anul III
Numarul mesajelor : 409 Varsta : 30 Casa : Cercetasi - Sef de casa Data de inscriere : 25/12/2007
| Subiect: Re: Totaly Spies Mier Ian 30, 2008 5:53 am | |
| Cred ca acum putem incepe un episod, nup? Era sambata seara. Fetele stateau in casa la TV. Plictiseala era imensa, pana cand, Clover izbucni: "GATA!!! Nu mai pot sa stau aici niciun minut!!! Haidetzi in orash... va rooog" zise ea. "Clover, si noi vrem sa iesim, dar tu esti pedepsita... ti'am zis sa inveti la istorie!" zise Sam. "P-poftim??? Din cauza unui 4 la istorie stam baricadate in casa intr'o seara asha de frumoasa??" "Defapt, doar tu esti baricadata, noi putem iesi oricand " ii facu in ciuda Alex. "x(" facu Clover. Incepuse sa se plimbe prin camera, gandindu'se adanc. "Poate daca as suna'o pe mama sa o rog sa ma lase doar in seara asta...." zise ea. "Nu o sa mearga...." zise Sam. "Poate ca o sa mearga." "Merita sa incerci , Clover" ii zise Alex. Clover isi lua telefonul, forma nr mamei sale , dar inainte de a apasa butonul verde isi ridica privirile la Alex si Sam si le spuse incet: "Uratzi'mi noroc" "NOROC!!!" facura fetele. | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Totaly Spies | |
| |
|