Andru Hermione Anul III
Numarul mesajelor : 409 Varsta : 30 Casa : Cercetasi - Sef de casa Data de inscriere : 25/12/2007
| Subiect: --->PLICTISEALA DE PE FORUM X( X(<--- Mar Feb 05, 2008 5:42 am | |
| Mey, nu se mai intampla nimic pe aici?? Adminele nu mai intra, sau daca intra nu mai posteaza... ce naiba se intampla cu forumul asta?? Era printre preferatele mele, daca nu cel mai preferat (ce exprimare ). Uoh, faceti ceva aici!!! | |
|
Crissy Weasley Administrator
Numarul mesajelor : 210 Varsta : 29 Casa : Ochi-de-Soim Data de inscriere : 26/12/2007
| Subiect: Re: --->PLICTISEALA DE PE FORUM X( X(<--- Mier Feb 06, 2008 6:04 am | |
| uh andru...eu intru in fiecare zi,crede-ma...dar,nu stiu ce sa fac...ginny nu mai intra nici pe celalalt forum al nostru...nu mai stiu nimic de ea... iar bella,ei bine ea a anuntat ca nu mai intra pe forum(si sunt si extrem de suparata pe ea ) | |
|
Hermione London Anul I
Numarul mesajelor : 90 Varsta : 32 Casa : Cercetasi Data de inscriere : 08/01/2008
| Subiect: Re: --->PLICTISEALA DE PE FORUM X( X(<--- Mier Feb 06, 2008 6:15 am | |
| si eu intru zilnic sa vad ce mai e nou, daca a mai postat cineva...si daca vad ca nu s-a mai postat...nici eu nu stiu p unde s mai postez... | |
|
Andru Hermione Anul III
Numarul mesajelor : 409 Varsta : 30 Casa : Cercetasi - Sef de casa Data de inscriere : 25/12/2007
| Subiect: Re: --->PLICTISEALA DE PE FORUM X( X(<--- Joi Feb 07, 2008 12:45 am | |
| Uoh, nu puteti sa puneti capat acestor certuri ale voastre si sa conduceti in continuare forumul ( asa ca la inceput)??? Crede'ti'ne ca ne'am plictisit sa va vedem cum va certati (srry) . Hai incercati sa va impakati ... macar asha de dragul membrilor forumului... Si pana la urma tot nu am priceput: CE aveti de impartit de va certati in fiecare zi???? | |
|
Crissy Weasley Administrator
Numarul mesajelor : 210 Varsta : 29 Casa : Ochi-de-Soim Data de inscriere : 26/12/2007
| Subiect: Re: --->PLICTISEALA DE PE FORUM X( X(<--- Joi Feb 07, 2008 1:43 am | |
| Aha...ne-am tot impacat de mult timp...da ce sa faci daca nu se mai poate?Asta e acum...nu avem ce sa facem...ideea e,ca noi suntem foarte afurisite sunt multe chestii de impartit..si nu a lasat nimeni vre-un testament | |
|
Andru Hermione Anul III
| Subiect: Re: --->PLICTISEALA DE PE FORUM X( X(<--- Joi Feb 07, 2008 1:59 am | |
| Hmmm.... uof, greu e cu cearta asta... Si in legatura cu ce aveti de impartit, mai bine trageti la sorti . Si chiar crezi ca nu este nici cea mai mik sansa sa va impakti toate 3 ( asteapt un raspuns afirmativ, adik nu accept ceva de genu:"Chiar nu mai este nicio sansa" , dap ?) !!! | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: --->PLICTISEALA DE PE FORUM X( X(<--- | |
| |
|