Ginny Potter Anul II
Numarul mesajelor : 219 Varsta : 28 Casa : Cercetasi Data de inscriere : 21/12/2007
| Subiect: Cum a fost cartea? Dum Dec 23, 2007 2:54 am | |
| Primul volum... asa a inceput povestea voi ce ati simtit cand ati luat prima data aceasta carte in mana? eu... sincer, inceputu a fost cam aiurea. Nu intelegeai nimic din ce bolboroseau personajele alea p'acolo... adik din ce citeai dar, cand Harry afla ca e vrajitor si merge pe Aleea Diagon, incepe cartea cu adevarat... nu ii mai dai drumul din mana... esti curioc cum se termina... ce va face x, de ce naiba a facut aia y... | |
|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cum a fost cartea? Dum Dec 23, 2007 5:39 am | |
| :X Foartee frumoasa cartea :X mai ales filmu...dap,la inceput nici eu nu am prea inteles maree lucru..Dar cand a inceput cu adevarat povesteaa .. A fost super.. |
|
Andru Hermione Anul III
Numarul mesajelor : 409 Varsta : 30 Casa : Cercetasi - Sef de casa Data de inscriere : 25/12/2007
| Subiect: Re: Cum a fost cartea? Mar Dec 25, 2007 11:05 am | |
| Intradevar, cartea nu a inceput klumea. Cand am inceput'o prima data mi sa parut extra plictisitoare si ca autoarea a fost supra apreciata si am lasat'o cand am ajuns pe la pagina 3 sau 4 : )). Apoi m'am hotarat sa reincerc s'o citesc. "Cine stie? poate pana la urma e draguta." mi'am zis eu. Si am avut dreptate . Chiar m'a impresionat. A fost foarte atractiva . Pur si simplu nu am putut sa o las din mana. M'a emotionat primele meciuri ce Vajhat ale lui Harry. In fine, toata cartea a fost o capodopera, cap scurta insa... | |
|
Ginny Weasley Administrator
Numarul mesajelor : 30 Data de inscriere : 21/12/2007
| Subiect: Re: Cum a fost cartea? Mar Dec 25, 2007 11:13 am | |
| mie mi-a placut cartea de la inceput...nu mi s-a parut ca e o invalmaseala la inceput...desi,deoarewce vazuzem filmul inainte sa citesc cartea,stiam cam ce se va intampla... | |
|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cum a fost cartea? Sam Dec 29, 2007 4:46 am | |
| Asta mi se pare cel mai nashpa,sa vezi filmul inaintea cartii..Defapt shy eu am facut cam acelasi lucru : Am vazut prima parte din film..Shy peste carte am sarit(cam 30 de pagini).. Shy tre sa recunosc ca nu prea shtiu ce inseamna Trol. |
|
..:::::Nimphadora:::::.. Anul I
Numarul mesajelor : 108 Casa : Viperini Data de inscriere : 29/12/2007
| Subiect: Re: Cum a fost cartea? Joi Ian 03, 2008 12:22 pm | |
| Prima carte a fost soopr dupa parerea mea.....sincer eu mil imaginam pee hary un slabanog de 15 kg si pe duley un buldozer da nui asa...din fericire | |
|
Avril Arakawa Anul I
Numarul mesajelor : 68 Varsta : 28 Casa : Astropufi - Sef de casa Data de inscriere : 20/01/2008
| Subiect: Re: Cum a fost cartea? Lun Ian 21, 2008 9:44 am | |
| Mie mi-a placut mult cartea I. Nu mi s-a parut deloc plictisitoare. Si cand te gandesti cum am inceput sa citesc HP ; )) Dar ma departez de subiect. Cartea e SOOOPER si la fel si filmul :X | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cum a fost cartea? | |
| |
|