Hogwarts
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Hogwarts

Draco Dormiens Nunquam Titillandus

AcasaPortalCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Ce ai face daca...?

In jos 
+7
Crissy Weasley
..:::::Nimphadora:::::..
Alina malfoy
Winter Girl
Ginny Weasley
Andru Hermione
Ginny Potter
11 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4
AutorMesaj
Andru Hermione
Anul III
Anul III
Andru Hermione

feminin Numarul mesajelor : 409
Varsta : 30
Casa : Cercetasi - Sef de casa
Data de inscriere : 25/12/2007

Ce ai face daca...? - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Re: Ce ai face daca...?   Ce ai face daca...? - Pagina 4 Icon_minitimeMier Ian 02, 2008 4:24 am

Ash zice ca am innebunit Very Happy.

Ce ai face daca ai vedea pe cineva Disparand si Sanctionandu'se ?
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Ce ai face daca...?   Ce ai face daca...? - Pagina 4 Icon_minitimeMier Ian 02, 2008 4:56 am

Nu shtiu..Cred ca mi s-ar face rau.
Ce ai face daca nu ai mai avea net?
Sus In jos
Emma Watson
Anul I
Anul I
Emma Watson

feminin Numarul mesajelor : 22
Varsta : 27
Casa : Viperini
Data de inscriere : 01/01/2008

MesajSubiect: Re: Ce ai face daca...?   Ce ai face daca...? - Pagina 4 Icon_minitimeMier Ian 02, 2008 2:12 pm

mas sinucide
ce ai face dak ar veni apocalipsa ?
Sus In jos
harry_daniel
Anul I
Anul I
harry_daniel

masculin Numarul mesajelor : 4
Varsta : 28
Casa : Cercetasi
Data de inscriere : 02/01/2008

MesajSubiect: Re: Ce ai face daca...?   Ce ai face daca...? - Pagina 4 Icon_minitimeMier Ian 02, 2008 11:26 pm

dak voldemort ar vrea sa ma ucida as incerca sa ii distrug horcruxurile cu ajutorul a 7 oameni.
ce ai face dak azi se dau N.O.V-urile si tu nu esti pregatit deloc??
Sus In jos
Andru Hermione
Anul III
Anul III
Andru Hermione

MesajSubiect: Re: Ce ai face daca...?   Ce ai face daca...? - Pagina 4 Icon_minitimeJoi Ian 03, 2008 11:37 am

intotdeauna sunt pregatita Very Happy Hermione

Ce ai face daca ai merge in vacanta cu parintii tai in alta tara, si l'a intoarcere te'ar uita acolo? Very Happy (fara niciun ban la tine, ofcourse)
Sus In jos
Anul I
Anul I

Numarul mesajelor : 108
Casa : Viperini
Data de inscriere : 29/12/2007

MesajSubiect: Re: Ce ai face daca...?   Ce ai face daca...? - Pagina 4 Icon_minitimeJoi Ian 03, 2008 11:47 am

Ras pey chiar nush ceas face serios....
ceai face dak ai avea o pisica vorbitoare?
Sus In jos
Hermione London
Anul I
Anul I
Hermione London

feminin Numarul mesajelor : 90
Varsta : 32
Data de inscriere : 08/01/2008

MesajSubiect: Re: Ce ai face daca...?   Ce ai face daca...? - Pagina 4 Icon_minitimeMier Ian 16, 2008 6:57 am

as vb ku ea...ar fi super tare...macar dak papagalii mei ar vb

k ai face dak ti'ai rupe rochia/hainele ku o ora inainte s pleci la un party sau la un date?
Sus In jos
http://england2008.forumotion.com
Avril Arakawa
Anul I
Anul I
Avril Arakawa

feminin Numarul mesajelor : 68
Casa : Astropufi - Sef de casa
Data de inscriere : 20/01/2008

MesajSubiect: Re: Ce ai face daca...?   Ce ai face daca...? - Pagina 4 Icon_minitimeLun Ian 21, 2008 10:07 am

M-as schimba repede in altceva...Chiar daca nu as arata asa bn ca inainte...Decat sa merg cu hainele rupte sau sa nu merg....

Ce ai face daca ai putea sa fi... Felur (nu stiu cum de mi-a venit tocmai numele ei in mine) pentru o zi?
Sus In jos
http://hogwarts.go-forum.net/index.htm
Hermione London
Anul I
Anul I
Hermione London

feminin Numarul mesajelor : 90
Varsta : 32
Data de inscriere : 08/01/2008

MesajSubiect: Re: Ce ai face daca...?   Ce ai face daca...? - Pagina 4 Icon_minitimeMar Ian 22, 2008 7:43 am

Fleur ai vrut s zici? hmmm...as face vraji Very Happy

k ai face dak ti'ar place de acelasi baiat d care ii place unei prietene?

Edit by Bella:Ce raspuns interesant!!Astea sunt posturi facute pentru posturi Mad scrie mai mult,te rog!Sunt sigura ca nu toata ziua ai face vraji..
Sus In jos
http://england2008.forumotion.com
Avril Arakawa
Anul I
Anul I
Avril Arakawa

feminin Numarul mesajelor : 68
Casa : Astropufi - Sef de casa
Data de inscriere : 20/01/2008

MesajSubiect: Re: Ce ai face daca...?   Ce ai face daca...? - Pagina 4 Icon_minitimeMar Ian 22, 2008 10:18 am

Scuze, am vrut sa spun Fleur :">

Hm...Cam greu...Nu avem aceleasi gusturi....Dar...Cred ca am renunta amandoua la el, decat sa ne certam ><

Ce ai face daca ai putea sa zbori, dar numai pt 3 ore?
Sus In jos
http://hogwarts.go-forum.net/index.htm
Andru Hermione
Anul III
Anul III
Andru Hermione

MesajSubiect: Re: Ce ai face daca...?   Ce ai face daca...? - Pagina 4 Icon_minitimeVin Ian 25, 2008 11:00 am

Cred ca as zbura peste tot , ca sa'mi pierd timpul scratch . ... in rest, cred ca ash merge la prieteni sa ma vada 8->.

Ce ai face daca ... daca ... ai avea media 9 la geografie si nu ar stii parintii tai care credeau ca o sa ai media 10??? (in situatia asta sunt eu acum, asha ca am nevoie urgent de un sfat)
Sus In jos
Ginny Potter
Anul II
Anul II
Ginny Potter

feminin Numarul mesajelor : 219
Data de inscriere : 21/12/2007

MesajSubiect: Re: Ce ai face daca...?   Ce ai face daca...? - Pagina 4 Icon_minitimeVin Ian 25, 2008 12:22 pm

Le spun ca nu sunt un robot, si eu am greselile mele. Le promit insa ca pe semestrul urmator voi depune mai mult efort si la final va iesi media 10. Chiar daca ma vor pedepsi, ash accepta pedeapsa cu demnitate si nu am sa incep sa plang sau sa ma inchid in camera si sa le arunc mereu cate o privire ucigatoare. Nu ar fi o solutie. Daca or sa vada ca nu mai sunt un copil si ca am mai crescut, poate or sa'mi anuleze pedeapsa. As putea sa le cer sfaturi la partile de la materia predata, geografia, unde nu am inteles. Chiar si acolo unde stii, parintii vor fi multumiti ca nu ai secrete fata de ei si ca le ceri ajutorul.
Moma ce phsiholog sunt =)) dar, chiar dak iei o nota mica, nu trebuie sa te ascunzi de parinti! Pana la urma, ce iti pot face? Nu te omoara, cu siguranta. Ai putea incepe cu o fraza de genul: " Mami (sau tati - daca pronunti i-ul salvator de la sfarsit, o sa'i faca mai fericiti. Vorbesc din propria experienta! si nu uita sa vorbesti cu acela dintre parintii tai care este mai rabdator si mai bland), te'ai supara daca eu as lua un 9? " daca de obicei iei note mari, ai atu-ul din maneca: urmeaza discursul mamei sau tatei care, de regula, o sa zica k u esti cea mai importanta si ca te iubesc asa cum esti. Apoi vine " lovitura " : " Mami, imi pare foarte rau, nu te supara, chiar am vrut altceva dar media mea a iesit 9 la geografie! " Inainte sa poata raspunde mama, incepe: " Uite ce e. Stiu ca poate ma vei pedepsi, dar asculta te rog ce am de zis! Promit ca pe viitor voi depune mai mult efort si, ai sa vezi, voi lua media 10 pana la urma! " u chestia asta o dai gata! Tocmai ai demonstrat ca nu mai esti un copil. Daca iti da o palma si vin vorbele grele.. eh, incearca sa'ti pastrezi calmul. Poti da o replica: " Te rog numai sa ma ajuti de acum incolo la geografie, daca iti doresti sa am numai note bune. Uneori, am nevoie de sprijinul tau si al tatei. "
Succes! Nu uita sa'mi spui cum a mers!

Ce ai face daca ai varsa o cana cu apa pe tastatura? ( eu am varsat jumatate din ea... aoleu... makr inca merge... )
Sus In jos
Andru Hermione
Anul III
Anul III
Andru Hermione

MesajSubiect: Re: Ce ai face daca...?   Ce ai face daca...? - Pagina 4 Icon_minitimeSam Ian 26, 2008 3:36 am

Inainte sa iti raspund, as vrea sa'ti multumesc enorm pentru sfaturi. Si da, o sa'ti zic cum a mers.
Aaa... pai in primul rand as fugi repede pana in bucatarie pentru un prosop sau un servetel ca sa sterg. Daca nu este nimic grav, nu mai zic la nimeni despre ce s'a intamplat. Daca s'a defectat tastatura :-S , thuamni fereshte i'ash zice mamei/tatei ca din foarte mare greseala... am varsat un pic de lapte pe tastatura si nu mai merge. Daca ma cearta asta e . Data viitoare o sa fiu mai atenta. Si ii promit tatei/mamei ca o sa fiu foarte grijulie cu noua tastatura Very Happy , si nu o sa mai vars nimic pe ea. Si ca sa vada ca ma tin de cuvant, nu o sa mai mananc sau sa mai beau la calculator.

Ce ai face daca parintiite'ar vedea de mana cu un baiat cu care ai ieshit fara ca ei sa stie? (mi s'a intamplat si asta, pe bune:|)
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ce ai face daca...?   Ce ai face daca...? - Pagina 4 Icon_minitime

Sus In jos

Ce ai face daca...?
Sus 
Pagina 4 din 4Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Hogwarts :: Elevii scolii :: Camera cu joculetze-
Mergi direct la: