| ...::Cool Girls::... | |
|
+4Alina malfoy Winter Girl Ginny Weasley Ginny Potter 8 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
Ginny Potter Anul II
Numarul mesajelor : 219 Varsta : 28 Casa : Cercetasi Data de inscriere : 21/12/2007
| Subiect: ...::Cool Girls::... Lun Dec 24, 2007 9:51 am | |
| Pai... aici vom face un fel de RPG cu toti membrii care vor ( membrele de fapt ). Pun mai multe poze, iar voi va alegeti personajele. 1. Lily - Ginny Potter https://2img.net/h/i108.photobucket.com/albums/n1/kagome_darkangel/anime_wallpapers-1123946947_i_3994.jpgLily este indrazneata si mai mereu vesela. Tine mult la prietenele ei si ii plac plimbarile lungi, facute sub clar de luna. Este putin cam prea vorbareata si uraste sa fie contrazisa. Are un succes enorm de a se baga in belele.. Iubeste animalele si e destul de buna la matematica, si nu a luat niciodata o nota mai mica de 7. Ii place in secret de Hayden, dar niciodata n'a avut curajul sa'i spuna asta. Animalutele ei de casa sunt o pisicuta alba, Ella, si catelusa ei Pica. 2. Judy - ..:::::Nimphadora:::::.. http://data4.sevenload.com/i/gp/qq/oo2kl70/die.jpgDe obicei, Judy este sufletul petrecerilor. Are o multime de prieteni. Stie sa se faca inteleasa si sa fie calma. Ii este foarte frica de paianjeni... toti stiu asta. Desi nu este stralucita la scoala, este o prietena adevarata. Are un catel pe nume Bobo. Materiile ei favorite sunt sportul si muzica, la care are numai note de 10. Traieste cu mama ei, deoarece parintii ei au divortat cand ea era inca mica. 3. Nico - ... https://2img.net/r/ihimizer/img478/1296/p7qj6.jpgNico este, probabil, cea mai populara fata din clasa. Desi este putin cu nasul pe sus, si crede ca o unghie rupta ii poate strica toata saptamana sau ca asi aranja parul e mai important decat a ajunge la timp la ora de matematica, site sa ii asculte pe ceilalti cand e nevoie. Lumea se poate baza pe ea. Este glumeata si site sa se bucure de viata. 4. Lavender - Andru Hermione https://2img.net/h/i121.photobucket.com/albums/o226/niki678678/Anime/anotheranimeblond.jpgAdora animalele... este cea mai sensibila si timida din grup. Prefera sa fie altii cei care intra in vorba cu ea. Notele ei sunt extrem de bune, numai 10. Totusi are stil. Niciodata nu vine imbracata la fel. Are niste idei geniale si deseneaza extrem de bine. Ii place sa'si confectioneze singura hainele, o panglica adaugata acolo, putin sclipici acolo, si gata. Are mici probleme in a se acomoda cu personale straine... Sportul ei preferat este handbal'ul. 5. Tania - Crissy Weasley https://2img.net/h/i184.photobucket.com/albums/x79/pixvirtual/us011/d7ctYdzWvgLv.jpgTania vede mereu jumatatea plina a paharului. Este foarte energica, o buna eleva la sport ca si Judy. Uneori e cam enervant stilul ei de a se face auzita. Parintii ei au murit in urma cu 4 ani intr'un accident de masina si locuieste cu parintii adoptivi, intr'o vila din centrul orasului. De mica ii placea sa cante la pian. Printre pasiunile ei se numara si inotul. Are 2 pisici si un papagal. Cand e trista, priveste spre stele si se gandeste ca acolo sus sunt parintii ei. Se cearta foarte des cu Aida. 6. Aida - Bella Chang https://2img.net/h/i100.photobucket.com/albums/m19/KinnaKuzaki/Anime%20Girl/anime_girl.jpgAida este genul de fata care stie ce vrea si nu accepta comentarii. Ii place sa o tachineze pe Tania, dar are si partile ei bune. Notele ei sunt de la 8 in sus. Materia preferata este geografia. Ea organizeaza majoritatea petrecerilor si face patinaj artistic. Concureaza la titlul de campioana nationala. Este mereu vesela si tine la persoanale care o iubesc. Are un hamster caruia ii spune toate secretele. ( baietii urmatori nu trebuie sa fie membrii ai forumului ) 7. Mark http://files.osobie.pl/photos/2/21253/200_200/AnimeBoy51.jpgUn baiat egoist si plin de el... incearca sa se dea cel mai mare si tare, iar pe prietenele lui nu le baga in seama cand este si altcineva de fata. El si gaska lui sunt cei mai populari din scoala. 8. Charlie https://2img.net/h/i166.photobucket.com/albums/u93/ISSASOOH0TT/_sasuke.jpgRebelul grupului... Ar da orice sa nu mai fie atat de mult admirat de fete. 9. Ray https://2img.net/h/i35.photobucket.com/albums/d178/SoraNiwa/Anime/boy.jpgDe gaska ... da' in public pare mai degraba rece si ursuz... 10. Hayden https://2img.net/h/i168.photobucket.com/albums/u195/hikaru_forever018/anime_boy.jpgUn tip romantic in suflet, dar nu o arata niciodata. Hello, este " celebru " ... Am pus destule personaje ^^ ( nu va supy k am pus link, mie lene sa pun poze direct:D )
Ultima editare efectuata de catre in Dum Ian 13, 2008 2:32 am, editata de 5 ori | |
|
| |
Ginny Weasley Administrator
Numarul mesajelor : 30 Data de inscriere : 21/12/2007
| Subiect: Re: ...::Cool Girls::... Mar Dec 25, 2007 5:12 am | |
| | |
|
| |
Ginny Potter Anul II
Numarul mesajelor : 219 Varsta : 28 Casa : Cercetasi Data de inscriere : 21/12/2007
| Subiect: Re: ...::Cool Girls::... Mar Dec 25, 2007 1:14 pm | |
| Okey... Hai k le fac o descriere la toate. Dak vrei sa renunti dupa ce citesti personalitatea lui Nico, sa spui... | |
|
| |
Winter Girl Anul I
Numarul mesajelor : 118 Varsta : 29 Casa : Cercetasi Data de inscriere : 27/12/2007
| Subiect: Re: ...::Cool Girls::... Joi Dec 27, 2007 2:09 am | |
| | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: ...::Cool Girls::... Joi Dec 27, 2007 3:32 am | |
| Ash pute sa o iau pe Aida ? :X |
|
| |
Ginny Potter Anul II
| Subiect: Re: ...::Cool Girls::... Joi Dec 27, 2007 8:31 am | |
| Da ^^ puteti... Inca ceva... deoarece personajul lui Ginny W, Nico, nu va putea sa fie bagata prea des in discutii pe aici, Nico e libera... sper sa nu se supere Ginny W, dar din cate stiu eu a ramas fara internet si nu va putea sa intre decat de cateva ori pe luna, cand poate sa umble la alte calculatoare... dak totusi vrea sa aiba un personaj aici, voi mai creea o fata in poveste. | |
|
| |
Alina malfoy Anul I
Numarul mesajelor : 10 Casa : Cercetasi Data de inscriere : 23/12/2007
| Subiect: Re: ...::Cool Girls::... Joi Dec 27, 2007 8:41 am | |
| | |
|
| |
Crissy Weasley Administrator
Numarul mesajelor : 210 Varsta : 29 Casa : Ochi-de-Soim Data de inscriere : 26/12/2007
| Subiect: Re: ...::Cool Girls::... Joi Dec 27, 2007 8:47 am | |
| | |
|
| |
Andru Hermione Anul III
Numarul mesajelor : 409 Varsta : 30 Casa : Cercetasi - Sef de casa Data de inscriere : 25/12/2007
| Subiect: Re: ...::Cool Girls::... Joi Dec 27, 2007 12:55 pm | |
| eo sunt Lavander \ / | |
|
| |
Ginny Potter Anul II
| Subiect: Re: ...::Cool Girls::... Vin Ian 04, 2008 2:00 pm | |
| As fi vrut sa incepem... dar personajul Judy are ban, iar Nico pun pariu k nu mai vine pe site. Deci, dintre cei kre n'au inca personaj, cn le vrea pe Nico si Judy? k sa putem incepe RPG-ul... | |
|
| |
..:::::Nimphadora:::::.. Anul I
Numarul mesajelor : 108 Casa : Viperini Data de inscriere : 29/12/2007
| Subiect: Re: ...::Cool Girls::... Vin Ian 04, 2008 2:19 pm | |
| pot fi eu judy | |
|
| |
Winter Girl Anul I
Numarul mesajelor : 118 Varsta : 29 Casa : Cercetasi Data de inscriere : 27/12/2007
| Subiect: Re: ...::Cool Girls::... Sam Ian 05, 2008 1:57 am | |
| si ma rog de ce nu mai pot sa fiu eu Judy,nu am mai intrat pt ca nu mi-a mers netu 3 zile si ieri nu am intrat pt ca era calcu plin de virusi si a trebuit tati sa-l formateze [Mesaj Sters] | |
|
| |
Numarul mesajelor : 210 Varsta : 29 Casa : Ochi-de-Soim Data de inscriere : 26/12/2007
| Subiect: Re: ...::Cool Girls::... Sam Ian 05, 2008 1:59 am | |
| | |
|
| |
Winter Girl Anul I
| Subiect: Re: ...::Cool Girls::... Sam Ian 05, 2008 2:02 am | |
| | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: ...::Cool Girls::... Sam Ian 05, 2008 2:08 am | |
| :-W:-W:-W:-W GATA ...... Terminatzi cu cearta!! Certatzi-va prin PM,pe mess..Dar nu aici.. Imediat sterg posturile :-W |
|
| |
| Subiect: Re: ...::Cool Girls::... Sam Ian 05, 2008 2:09 am | |
| [Mesaj Sters] | |
|
| |
Winter Girl Anul I
| Subiect: Re: ...::Cool Girls::... Sam Ian 05, 2008 2:17 am | |
| [Mesaj Sters] BellaTrix Chang : Oh,dar terminatzy odata ~X( Ca eu vreau sa ma duc sa scriu la Articole ) | |
|
| |
Alina malfoy Anul I
Numarul mesajelor : 10 Casa : Cercetasi Data de inscriere : 23/12/2007
| Subiect: Re: ...::Cool Girls::... Sam Ian 05, 2008 2:29 am | |
| dci eu mai intru pe forum si imi place nico dar daca n vrei sa mai ai membri bine, nu ma supar | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: ...::Cool Girls::... Sam Ian 05, 2008 2:33 am | |
| Alina,fara suparare ) tu mai intry pe forum ?? NU prea cred..Acuma i intrat dupa nush cat timp..Stay ca ma uit in Panou.. |
|
| |
| Subiect: Re: ...::Cool Girls::... Sam Ian 12, 2008 6:42 am | |
| | |
|
| |
Bellatrix Chang Administrator
Numarul mesajelor : 74 Data de inscriere : 12/01/2008
| Subiect: Re: ...::Cool Girls::... Sam Ian 12, 2008 7:53 am | |
| ..Nico. "O,buna Nico!" o saluta Aida,care se intelegea bine cu ea. "Salut,Aii!Ce facetzy?Lily,ce e cu tine?" "A,nimic,ce sa fie?" intreba Lily. "Tu..Ce cautzi aici..?" o intreba Nico pe Tania,privind-o ca pe ceva dezgustator. "A,nimic!!Tu?" ii raspunse Tania pe un ton,in care nu putu sa isi ascunda nervii. "Oh,draga .. Ma plimbam .. Haide,Aii! " termina Nico,pe un ton maret. Aida se duse cu Nico,inapoi in parc. "Vhay,multi si-ar dori sa fie ca si mine.Dar,nimeni nu reuseste!" continua Nico."Eh,Aii,ce mai faci?" "Destul de binisor!Uite cine e acoloo!!Mark si Ray..:->" "Ooo,haidee!Ray!Mark!" spuse Nico,timp ce ea si Aida ii sarutasera pe baietzi pe obraz. "Buna,Nico!Ce va aduce pe aici?" intreba Ray. "Treburi.." spuse Nico ducandu-se repede la Ray si strangandu-l in brate. .... | |
|
| |
| Subiect: Re: ...::Cool Girls::... Sam Ian 12, 2008 8:06 am | |
| -O...voi sunteti impreuna? -Nu...dar nu mai au mult,spuse Mark -Termina! -Aii,ai patit ceva? -O...nu...dar...mi-am amintit ca trebuie sa plec...a...pa! Aida fugi cat putu de tare.Mark alerga dupa ea.Aida simnti ca fuge dupa ea,si usor,incetini.Mark o prinse de mana si o trase puternic spre el.Si el otinea pe ea in brate si ea pe el...Atunci,Tania ii intrerupse aparand de dupa colt.Rosii. -O,scuze!Nu am vrut -Nui nimic...a...ne vedem mai tarziu...trebuie sa...fac ceva... | |
|
| |
Bellatrix Chang Administrator
Numarul mesajelor : 74 Data de inscriere : 12/01/2008
| Subiect: Re: ...::Cool Girls::... Sam Ian 12, 2008 8:23 am | |
| "Tania..." incepu Mark,dar nu a gasit cuvinte. "Ah,scuza-ma" spuse Tania indiferenta,mergand mai departe.."Vhay,de parca ma intereseaza pe mine 'Aii' " termina ea,cand Mark nu o mai putu auzii. Ajunse aproape de Nico si Ray..Dar,cand privi spre ei,ramase masca!Se sarutau! "Nico,Ray!..Voi doi..?" incepu Tania. "Noi doi ce,micutzoo?" ii raspunse Nico. "Nu cu tine vorbeam!!Ray,esty cu..cu..Fitzoasa asta?!?" "Nu-mi vine sa cred ca tz-ai dat seama,sckumpo!" se baga iar Nico. "Nico,termina!Nu,nu sunt cu ea" spuse Ray,uitandu-se exact in ochii lui Tania. "Da,vai sa nu cred" continua Nico "Mhay,puricel(si se uita la Tania)..Tu chiar crezi ca ti-am zice tie?". "Nico!Termina!Shti ca nu suntem impreuna!" "Ah,da..?OK,eu am plekat!!" termina Nico,ducandu-se spre un baiat foarte frumos,luandu-l de mana,shy plimbandu-se. | |
|
| |
Ginny Potter Anul II
| Subiect: Re: ...::Cool Girls::... Sam Ian 12, 2008 12:55 pm | |
| Lily ramasese pe banca din park, uitandu'se usor amuzata la Tania kre era nervoasa k nu se saruta nimeni q ea. " HEY! NICO! " striga Tania. " Te bat! Vino aici! " Lily o apuca de mana. " Nuh, las'o... " Nico se intoarse catre ele. " Ce vrei, bebelusule? " intreba ea uitandu'se la Tania. " Ah, buna Lily! " spuse ea iar pe fatza i se citi o urma de zambet. " Uh... puteti sa nu va mai certati? Tania ji Aida se cearta de 12445498765433776432024575622345 ani, iar voi chiar ati batut recordurile... 12445498765433776432024575622346 any " " NU! " Nico se intoarse pe calcaie ji il apuca pe Ray de mana. Tania scotea fum pe nari ji, dak privirea ar ucide, Nico ar fi stat deja moarta in fatza ei. Lily simti primejdia. " Aa... Ray! RAY! Vino drequ incoa. " Ray se desprinse de Nico ji se uita cu superioritate la Lily. " Dah? " :-W Lily ajtepta sa pelce Nico, apoi spuse: " Ai cam uitat de... " Tania dadu sa deschida gura k sa termine propozitia, dar atunci veni Hayden ji Lily rosi. Tania era sigura k dak nu ar fi dus'o de acolo repede Lily avea sa lesine deoarece Haydens e tinea de mana cu o alta fata. De fapt, Lily nu lesina. De fapt il pocni pe Hayden. Baiatul se uita uimit la ea. Fata cealalta chicoti ji se facu nevazuta. " NESIMTITULE! Unde e cordelutza mea?? " Lily isi cauta cordeluta de par pe banca. Toti ramasesera cu gura cascata. Ray era Hayden ji Tania pe jumatate amuzata pe jumatate dar si Hayden.......... | |
|
| |
| Subiect: Re: ...::Cool Girls::... Sam Ian 12, 2008 1:07 pm | |
| ...se uita in continoare uimit la Lily,care scotea si ea flacari pe nari. "Cum indraznesti?" "Scuza-ma...ce am indraznit?" "Cum adica??Iesi cu o alta fata in oras...si...si intrebi ce e?" "Eram impreuna si nu stiu eu?" Lily se intoarse si calca apasat.O lua pe Tania de brat si plecara impreuna sa se plimbe in parc.Nu peste mult,Lily observa ca Tania are lacrimi in ochi,aceleasi siruaie de lacrimi se regaseau si pe pbrazul lui Lily. "Doar noi stim ce greu e..."rosti usor Lily. Din spate,Heyden si Ray alergau dupa ele.Fetele nu incepura sa alerge,ci se oprira brusc. Afara,incepu sa ploua puternic. Ray o lua de mana pe Tania,Heyden pe Lily.Se uitau fix unul in ochii celuilalt.Era ca si cum ar fi uitat totul in acel moment. "Nu...nu am vrut..." rostira baietii mpreuna,parca citindu-si gadnurile. Toti erau uzi leoarca din cauza ploii.S-au adapostit toti sub un copac.S-au asezat la tulpina copacului.Lily si Heyden intr-o parte,si Ray si Tania in cealalta.Se gandeau...si dintr-o data... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ...::Cool Girls::... | |
| |
|
| |
| ...::Cool Girls::... | |
|