| Ciudata sau nu? | |
|
|
E sau nu ciudata? | Da!Cea mai ciudata din tot filmul! | | 0% | [ 0 ] | Da,dar am mai vazut asha oameni. | | 17% | [ 2 ] | Putin.. | | 50% | [ 6 ] | Nu,deloc! | | 33% | [ 4 ] |
| Total voturi : 12 | | |
|
Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Ciudata sau nu? Joi Dec 27, 2007 2:54 am | |
| Eu sunt sigura ca nu e foarte ciudata.. Intradevar,e putin cam ciudata,dar mie imi place mult. E foarte curajoasa.. Mi'a placut mult ca ea a avut curaj sa stea la familia Malfoy,sa aiba grija de Olivander.. Nu cred ca i'a fost ushor...In primul rand trebuia sa'shy faca griji pentru ea,nu pentru Olivander.. Alte variante? |
|
| |
Andru Hermione Anul III
Numarul mesajelor : 409 Varsta : 30 Casa : Cercetasi - Sef de casa Data de inscriere : 25/12/2007
| Subiect: Re: Ciudata sau nu? Vin Dec 28, 2007 4:50 am | |
| Eu cred ca e putin ciudata... cu toate ideile ei despre diferitele creaturi ( ex: stelutele alea care iti intra prin ureche si te aiureste) lool cine poate sa le creada?? Cu toate acestea, s'a dovedit foarte curajoasa si o prietena adevarata. Imi place de ea, desi nu is de ascord cu toate ideile ei trasnite. Uneori ma amuza chiar. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| |
| |
..:::::Nimphadora:::::.. Anul I
Numarul mesajelor : 108 Casa : Viperini Data de inscriere : 29/12/2007
| Subiect: Re: Ciudata sau nu? Dum Dec 30, 2007 6:22 am | |
| Parerea mea e ca Luna nu e ciudata de loc...dak asa ii place ei sa traiasca cine suntem noi sa spunem k e ciudata......luna este a doua persoana preferata a mea si chir imi plce de ea dupa parerea mea este chiar super | |
|
| |
Crissy Weasley Administrator
Numarul mesajelor : 210 Varsta : 29 Casa : Ochi-de-Soim Data de inscriere : 26/12/2007
| Subiect: Re: Ciudata sau nu? Dum Dec 30, 2007 8:14 am | |
| mie mi se pare ciudata dar doar putin...asta e...daca asa ii place sa traiasca...si voi daca mati vedea pe mine dimineata ati spune "ooo..asta da ciudata" Fiecare are propriul stil de viata | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Ciudata sau nu? Dum Dec 30, 2007 11:28 am | |
| Perfect spus amandoua :*:* Aceeashy parere..Dar totusi..E putin ciudatzica..Fata de restu .. |
|
| |
Hermione London Anul I
Numarul mesajelor : 90 Varsta : 32 Casa : Cercetasi Data de inscriere : 08/01/2008
| Subiect: Re: Ciudata sau nu? Sam Ian 12, 2008 5:19 am | |
| putin...e mai diferita dar e o prietena buna. imi place mult d ea si actrita s potriveste ffff bn | |
|
| |
Avril Arakawa Anul I
Numarul mesajelor : 68 Varsta : 28 Casa : Astropufi - Sef de casa Data de inscriere : 20/01/2008
| Subiect: Re: Ciudata sau nu? Lun Ian 21, 2008 8:18 am | |
| Este mai diferita, dar asta nu inseamna ca este ciudata, ci din contra ca este speciala. Foarte curajoasa, ii admir mult caracterul. Si imi e un pic mila de ea...A crescut fara mama...Si aproape toti de la Hogwarts care radeau de ea si o faceau "Lunatica" (de parca majoritatea erau mai zdraveni decat ea). Si cine suntem noi sa spunem ca nu exista "Stelute nu mai stiu de care". Pana la urma, e o lume a magiei, orice e posibil. E adevarat ca are niste idei...mai ciudate, dar asta nu o face o ciudata. Ci doar cu pareri diferite. Deci mie imi place foarte mult de ea, si consider ca personajul este interesant si foarte bn facut. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ciudata sau nu? | |
| |
|
| |
| Ciudata sau nu? | |
|