| Rau sau bun? | |
|
+2Crissy Weasley Ginny Potter 6 participan?i |
Bun sau rau? | In adancul sufletului este bun. | | 58% | [ 7 ] | Nu e nici foarte bun,dar nici foarte rau. | | 33% | [ 4 ] | Glumesti?Draco e cea mai rea persoana intalnita. | | 0% | [ 0 ] | Mi se pare ca e rau. | | 8% | [ 1 ] |
| Total voturi : 12 | | |
|
Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Rau sau bun? Joi Dec 27, 2007 3:02 am | |
| Ce credetzy?Cum este el in adancul sufletului?Eu cred ca el nu e chiar asha de rau.Cred ca este putina bunatate si in el,atata timp cat nu a reusit sa'l omoare pe Dumbleadore sau de cat de mult se teme dee Voldemort.
Atunci cand Dumbleadore i'a zis ca il poate ajuta,ca ii poate apara toata familia,a aratat cum este el in adancul sufletului..Ar fi vrut,dar shtia ca odata ce este Devorator al Mortii,nu mai poate scapa..
Voi,ce credetzy despre el? |
|
| |
Ginny Potter Anul II
Numarul mesajelor : 219 Varsta : 28 Casa : Cercetasi Data de inscriere : 21/12/2007
| Subiect: Re: Rau sau bun? Joi Dec 27, 2007 7:49 am | |
| Draco nu poate omori pe nimeni. Poate ca este arogant, ursuz, laudaros, putin nesimtit dar... nu e rau. Cel putin, in adancul sufletului, e bun si nu doreste moartea nimanui. | |
|
| |
Crissy Weasley Administrator
Numarul mesajelor : 210 Varsta : 29 Casa : Ochi-de-Soim Data de inscriere : 26/12/2007
| Subiect: Re: Rau sau bun? Joi Dec 27, 2007 8:30 am | |
| deacord cu cele zise mai sus de Ginny P... Daca Draco nu ar fi existat in poveste...nu cred ca ar fi mai fost la fel...multe lucruri au depins de el in carti... | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Rau sau bun? Joi Dec 27, 2007 9:57 am | |
| Oh,in sfarsit nu ne contrazicem,Ginny P. !! |
|
| |
Alina malfoy Anul I
Numarul mesajelor : 10 Casa : Cercetasi Data de inscriere : 23/12/2007
| Subiect: Re: Rau sau bun? Joi Dec 27, 2007 1:06 pm | |
| Cred k draco malfoy in adancul sufletului lui este bun da vrea sa para rau pentru k altfel sa poata sa-l sperie pe harry(dar nu reuseste) | |
|
| |
Andru Hermione Anul III
Numarul mesajelor : 409 Varsta : 30 Casa : Cercetasi - Sef de casa Data de inscriere : 25/12/2007
| Subiect: Re: Rau sau bun? Vin Dec 28, 2007 3:25 am | |
| Eu cred ca nu este bun. Dar nici ca Voldemort nu este. Nu l'a ajutat niciodata pe Harry si si'a batut joc de ceilalti elevi in fel si chip, dar totusi nu a avut inima sa'l omoare pe Dumbledore. So.... nu este chiar un . Chiar si asa, nu prea imi place de el. E un nesuferit. Srry pentru cei de la Viperini ca spun asta, dar asha mi se pare ;; ). | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| |
| |
Crissy Weasley Administrator
Numarul mesajelor : 210 Varsta : 29 Casa : Ochi-de-Soim Data de inscriere : 26/12/2007
| Subiect: Re: Rau sau bun? Vin Dec 28, 2007 6:50 am | |
| EXACT...NICI EU NU AM INTELES LA CE TE-AI REFERIT ACOLO... Nu stiu ce aveti voi impotriva lui mie imi place la nebunie de el imi place de el cu un procent mai mult decat il plac pe harry | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Rau sau bun? Vin Dec 28, 2007 7:13 am | |
| |
|
| |
Andru Hermione Anul III
Numarul mesajelor : 409 Varsta : 30 Casa : Cercetasi - Sef de casa Data de inscriere : 25/12/2007
| Subiect: Re: Rau sau bun? Vin Dec 28, 2007 7:42 am | |
| poi m'am referit la faptull ca el nu este bun, dar nici cel mai rau. Adica nu il vad pe Draco ajutand pe cineva sau dand un sfat bun, dar nici nu a fost in stare sa'l omoare pe Dumbledore, nu este un criminal. In concluzie... : el nu este bun, dar nici criminal. ACUM ATI INTELES??? | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Rau sau bun? Vin Dec 28, 2007 8:34 am | |
| Aa,pai scuze,dar nu cred ca trebuie sa te apuci sa urli pe aici.. In fine,scuza-ne ca nu am inteles. Fara suparare,alta data,ai putea sa te exprimi mai clar. |
|
| |
Andru Hermione Anul III
| Subiect: Re: Rau sau bun? Vin Dec 28, 2007 8:42 am | |
| nu am urlat , vroiam sa va sara in ochi:| | |
|
| |
Iris Black Anul I
Numarul mesajelor : 7 Varsta : 32 Casa : Cercetasi Data de inscriere : 06/01/2008
| Subiect: Re: Rau sau bun? Mar Ian 08, 2008 3:21 pm | |
| Parerea mea e ca Draco vrea doar sa para rau,sa para interesant....sau probabil pentru a-i face tatalui sau pe plac. Deci nu este rau,chiar nu cred,pentru ca aparentele inseala. | |
|
| |
Avril Arakawa Anul I
Numarul mesajelor : 68 Varsta : 28 Casa : Astropufi - Sef de casa Data de inscriere : 20/01/2008
| Subiect: Re: Rau sau bun? Lun Ian 21, 2008 8:31 am | |
| Asa cred si eu, Iris. Este arogant, rautacios, se iubeste cel mai mult pe el insusi, dar NU este RAU. Isi iubeste foarte mult familia si prietenii, si numai faptul acesta dovedeste ca nu e rau. Un om rau nu se iubeste cu adevarat decat pe el insusi. Neputand sa omoare pe nimeni, a dovedit din nou ca NU este RAU. Deci cred ca in adancul sufletului exista o samanta de bine, dar trebuie cultivata.... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Rau sau bun? | |
| |
|
| |
| Rau sau bun? | |
|