| Reguli de baza & Angazatii | |
|
+5Ginny Potter Emma Watson ..:::::Nimphadora:::::.. Andru Hermione Crissy Weasley 9 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
Crissy Weasley Administrator
Numarul mesajelor : 210 Varsta : 29 Casa : Ochi-de-Soim Data de inscriere : 26/12/2007
| Subiect: Reguli de baza & Angazatii Vin Dec 28, 2007 12:56 am | |
| "Ministerul Magiei se afla chiar in centrul Londrei, intrarea sa fiind ascunsa incuiatilor, care o percep doar ca pe o cabina telefonica iesita din folosinta. Daca formezi un numar, o voce te va intreba care este numele tau, si cu ce treaba doresti sa intri. Daca ai acces in Minister, ti se va da o insigna cu numele tau, sub forma monezii bagate in telefon, returnate de aparat. Din acel moment poti intra in atriumul Ministerului Magiei."
Asta este Ministerul Magiei descris in cartile Harry Potter. Insa pe forum..."jocul"se desfasoara cam asa:
In fiecare Departament sunt doar 3 membrii : 1 Sef si 2 Angajati. Fiecare Departament are treaba lui! Nu puteti viziona celelalte Departamente daca faceti deja parte dintrunul. Sefii vor fi alesi atunci cand s-au strans in Departament 3 membrii Nu puteti face parte decat dintr-un singur Departament. Startul acestui "joc" se va face cant toate departamentele au fost "ocupate",pana atunci nimeni nu are voie sa scrie in Departamente.
MEMBRII DEPARTAMENTELOR
Departmentul de impunere a legii magice : Avril Arakawa
Biroul de folosire improprie a magiei :
Departamentul Misterelor : Crissy Weasley , Hermione London
Departamentul Jocurilor si Sporturilor magice : Smaranda Potter
Oficiul legislativ international magic :
Departamentul pentru controlul si reglementarea creaturilor magice :
Comitetul Farmecelor experimentale : Andru Hermione , ..:::::Nimphadora:::::.. , Emma Watson --- Departament complet.Nu se mai accepta membrii noi in acest departament
Daca vreti sa faceti parte dintr-un departament,scrieti aici va rog.
Ministrii Magiei:Crissy Weasley and Ginny Potter
Ultima editare efectuata de catre in Joi Ian 31, 2008 10:17 am, editata de 7 ori | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Reguli de baza & Angazatii Vin Dec 28, 2007 1:22 am | |
| Departamentul Jocurilor si Sporturilor magice , ash vrea eu Edit by Crissy W.:Ok Esti prima membra acolo |
|
| |
Andru Hermione Anul III
Numarul mesajelor : 409 Varsta : 30 Casa : Cercetasi - Sef de casa Data de inscriere : 25/12/2007
| Subiect: Re: Reguli de baza & Angazatii Vin Dec 28, 2007 3:14 am | |
| eu as vrea la Departamentul Farmecelor Experimentale Edit by Crissy:Desigur! | |
|
| |
..:::::Nimphadora:::::.. Anul I
Numarul mesajelor : 108 Casa : Viperini Data de inscriere : 29/12/2007
| Subiect: Re: Reguli de baza & Angazatii Dum Dec 30, 2007 6:08 am | |
| pot fi la Departamentul Farmecelor Experimentale ??? | |
|
| |
Numarul mesajelor : 210 Varsta : 29 Casa : Ochi-de-Soim Data de inscriere : 26/12/2007
| Subiect: Re: Reguli de baza & Angazatii Dum Dec 30, 2007 6:16 am | |
| da...amandoua puteti fi | |
|
| |
| Subiect: Re: Reguli de baza & Angazatii Dum Dec 30, 2007 12:41 pm | |
| Vreasu sa anunt ca de acum,departamentele terminate isi vor putea incepe treaba...daca se strang 3 membrii...departamentul isi poate incepe treaba... | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Reguli de baza & Angazatii Lun Dec 31, 2007 3:20 am | |
| ..Shy totusi,cu ce ne ocupam la acxeste...departamente?? :-/:-? |
|
| |
| Subiect: Re: Reguli de baza & Angazatii Lun Dec 31, 2007 7:53 am | |
| Pai...va fi ca un joc...nu am apucat inca sa scriu cum se va desfasura o sa scriu cred maine...ca astazi nu am timp...sau la noapte... | |
|
| |
Emma Watson Anul I
Numarul mesajelor : 22 Varsta : 27 Casa : Viperini Data de inscriere : 01/01/2008
| Subiect: Re: Reguli de baza & Angazatii Mier Ian 02, 2008 8:24 am | |
| vreau si eu in Comitetul Farmecelor experimentale | |
|
| |
Ginny Potter Anul II
Numarul mesajelor : 219 Varsta : 28 Casa : Cercetasi Data de inscriere : 21/12/2007
| Subiect: Re: Reguli de baza & Angazatii Mier Ian 02, 2008 8:29 am | |
| Deci. Anunt: Departamentul Misterelor are doar 2 membrii... Winter Girl stie de ce Daca vreti, mai puteti sa va inscrieti la acest departament. Si dah, Emma, poti fi. | |
|
| |
Ginny Potter Anul II
Numarul mesajelor : 219 Varsta : 28 Casa : Cercetasi Data de inscriere : 21/12/2007
| Subiect: Re: Reguli de baza & Angazatii Mier Ian 02, 2008 8:48 am | |
| Scuzati dublu-postul Tre sa subliniez ceva: Departamentul Farmecelor Experimentate este complet. Trebuie sa se aleaga seful dintre Andru Hermione, ..:::::Nimphadora:::::.. si Emma Watson. Eu astept sa intre Crissy Weasley si Bella Chang pe mess k sa le comunic parerea mea... | |
|
| |
Hermione London Anul I
Numarul mesajelor : 90 Varsta : 32 Casa : Cercetasi Data de inscriere : 08/01/2008
| Subiect: Re: Reguli de baza & Angazatii Mier Ian 09, 2008 8:51 am | |
| vreau si eu in departamentul misterelor...s fie complet pot????? | |
|
| |
| Subiect: Re: Reguli de baza & Angazatii Mier Ian 09, 2008 9:34 am | |
| desigur (ginny p...ajai ca ramene departamentul la fel in afara ca s-a schimbat un membru?din winter girl in hermione london?adica...jti u la ce ma refer ) | |
|
| |
Ginny Potter Anul II
| Subiect: Re: Reguli de baza & Angazatii Mier Ian 09, 2008 1:03 pm | |
| Ah... sa fi u sef... bn.. | |
|
| |
| Subiect: Re: Reguli de baza & Angazatii Joi Ian 10, 2008 1:16 am | |
| oh...m-am bucurat prea mult de asta cand mi-ai zis(atunci cand departamentul era complet,inainte sa o scoatem pe winter girl) oh... sper ca nu te superi... cred ca am reusit sa fac sectiunea vizibila dozar de noi trei...imediat o sa pun prima noastra sarcina in departament | |
|
| |
Ginny Potter Anul II
| Subiect: Re: Reguli de baza & Angazatii Vin Ian 11, 2008 11:27 am | |
| Oh... n'am putea fi sefi cu schimbul? adik o luna u de exemplu ji o luna eu... mi'ar palcea ff mult sa fiu sef | |
|
| |
| Subiect: Re: Reguli de baza & Angazatii Vin Ian 11, 2008 11:29 am | |
| am discutat pe mess ginny...nu stiu ce ai scris si aici mesaj... Ginny Potter: pt k sa te razgandesti... vad k tot vrei sa fi sef adik toata viatza. Makr o zi sa fiu sef | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Reguli de baza & Angazatii Vin Ian 11, 2008 12:21 pm | |
| Doamne Ginny..Da eshty Sef la A.D. .. Nu te supara,dar cate mai vrey ? Ginyn Potter: dar u dc postezi aici? Crissy se mai ocupa ji de articole iar eu de A.D. poate k vreau ji eu sa fiu sef akolo. Dar lasati'o balta. |
|
| |
Hermione London Anul I
Numarul mesajelor : 90 Varsta : 32 Casa : Cercetasi Data de inscriere : 08/01/2008
| Subiect: Re: Reguli de baza & Angazatii Sam Ian 12, 2008 12:39 am | |
| trecetima si p mn la departamentul misterelor..adik akolo sus und st scrisi membrii pls | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Reguli de baza & Angazatii Sam Ian 12, 2008 12:44 am | |
| |
|
| |
Ginny Potter Anul II
| Subiect: Re: Reguli de baza & Angazatii Sam Ian 12, 2008 2:05 am | |
| Ce minciuni mai poti zice. U ESTI LA VARIANTE! Pricepi odata?? ji toti adminii sunt ministrii ai magiei! si U esti! Asta o are fiecare! Sunt sef A.D., u ai Variantele, Cristina articolele. Ji in plus Cristina e sef la departamentul misterelor. As fi vrut ji eu aici, dar lasati'o balta! Doar sa nu inceapa Cristina ( sau Ginny w nu'i asa? Sa ma minti in halul asta nu ma face fericita DELOC... I'm angry... nu mai jti altceve inafara de mintit? Si in plus: am verificat IP-ul. Poti f bene sa spargi parola lui Alina k sa scrii cateva mesaje. Ai descoperit parola ji pe mess si asta e... in ambele cazuri minti ) sa se dea mare cu asta! | |
|
| |
| Subiect: Re: Reguli de baza & Angazatii Sam Ian 12, 2008 2:22 am | |
| u chiar bnu intelegi...si nu vreau sa continui cu taraboiul asta... | |
|
| |
Bellatrix Chang Administrator
Numarul mesajelor : 74 Data de inscriere : 12/01/2008
| Subiect: Re: Reguli de baza & Angazatii Sam Ian 12, 2008 4:57 am | |
| Ginny,am zis ca nu mai postez nicaieri,nuh?Am jurat,nuh?Uite,ca nici nu mai pot!!M-am sters de pe forum!!
Ultima editare efectuata de catre in Lun Ian 21, 2008 9:23 am, editata de 1 ori | |
|
| |
Hermione London Anul I
| Subiect: Re: Reguli de baza & Angazatii Sam Ian 12, 2008 5:12 am | |
| nu mai fiti rele in toate topicurile va certati!!!offff nu va mai bateti p forum, incercati s impartiti...si eu cred k ar trebui s postati toti oriunde...nu mi se pare bune ideea k dak cineva deschide un topic numai el are voie s posteze...scuze d mesaj nu kred k e bn k l'am pus aici...dar cititi'l toti inaine sa'l stergeti | |
|
| |
Bellatrix Chang Administrator
Numarul mesajelor : 74 Data de inscriere : 12/01/2008
| Subiect: Re: Reguli de baza & Angazatii Sam Ian 12, 2008 5:20 am | |
| iti arat si tie mesaju care i l-am trimis la Ginny P. :
"OK,Cissy//M-am sters de pe forum .. Aceasta "operatie fiind ireversibila"..Imi dau seama ca vey fi suparata,dar vreau sa-ti amintesc cateva lucruri,de kre doar acum mi-am dat seama : "iti zburau creierii cumva?" "cre k am dat de unu ieri" "vad kt de........... prietena [...] poti fi" "in genu de tradatoare" "mie indiferent" "ji k nu ma intereseaza persoana ta" " ji k esti hoata" "micutza hoata... cum nu mi'am dat seama" "imi furi forumul" "ejti pur si simplu indiferenta" "atunci u ejti capra" cred ca sunt destule..aseara am zis.."da'i pace,e nervoasa..nu shtiu ce.." dar...mi-s destule sh miee .. DESTULE..."
Ultima editare efectuata de catre in Lun Ian 21, 2008 9:24 am, editata de 1 ori | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Reguli de baza & Angazatii | |
| |
|
| |
| Reguli de baza & Angazatii | |
|