Hogwarts
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Hogwarts

Draco Dormiens Nunquam Titillandus

AcasaPortalCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Harry Potter 8?

In jos 
3 participan?i
AutorMesaj
Winter Girl
Anul I
Anul I
Winter Girl

feminin Numarul mesajelor : 118
Varsta : 29
Casa : Cercetasi
Data de inscriere : 27/12/2007

Harry Potter 8? Empty
MesajSubiect: Harry Potter 8?   Harry Potter 8? Icon_minitimeLun Dec 31, 2007 9:52 am

Chiar acum am aflat din ziarul Libertatea de acest articol mic strecurat legat de Harry Potter 8:

J.K.Rowling scrie al optulea <<Harry Potter>>?

Scriitoarea britanica J.K.Rowling a declarat ca ar putea reinvia lumea magica a scolii Howarts,fara Harry Potter sa mai fie personajul principal al cartii.Scriitoarea,care anul acesta a lansat cel de-al saptelea volom al seriei de succes "Harry Potter",progamat a fi ultimul,a dezvaluit ca ar pute readuce la viata lumea magica a scolii de vrajitorii hogwarts,dar a subliniat faptul ca Harry nu ar mai fi personajul principal.

Eu una sper sa scrie si acest volum,chiar daaca HP nu mai va fi personajul principal,o ssa fi alte aventuri noi si alte personaje,nu conteaza, numai sa existe aceasta cartea ca nu pot trai fara aceasta crte cheers Viperini Cercetasi ochi de soim Astropufi Hogwarts

daca va supar acest mesaj si thread puteti sa-l stergeti dar nu am stiut unde sa-l pun
Sus In jos
http://nurmengradschool.yoo7.com/
Vizitato
Vizitator

Harry Potter 8? Empty
MesajSubiect: Re: Harry Potter 8?   Harry Potter 8? Icon_minitimeLun Dec 31, 2007 11:08 am

Ah,intr-adevar,nu exista alta sectiune..Cred ca e bine aici scratch

Nu shtiu.Eu una nu cred in sansele unei alte carti.
Sus In jos
Winter Girl
Anul I
Anul I
Winter Girl

feminin Numarul mesajelor : 118
Casa : Cercetasi
Data de inscriere : 27/12/2007

Harry Potter 8? Empty
MesajSubiect: Re: Harry Potter 8?   Harry Potter 8? Icon_minitimeLun Dec 31, 2007 11:09 am

io sper ,Sper si SPER ,ba da crd ca da o sa o faca,ii lipseste prea mult lumea asta magica, a lu HP
Sus In jos
http://nurmengradschool.yoo7.com/
Andru Hermione
Anul III
Anul III
Andru Hermione

feminin Numarul mesajelor : 409
Varsta : 30
Casa : Cercetasi - Sef de casa
Data de inscriere : 25/12/2007

Harry Potter 8? Empty
MesajSubiect: Re: Harry Potter 8?   Harry Potter 8? Icon_minitimeLun Dec 31, 2007 11:24 am

Si eu sper sa mai apara o carte... chiar imi doaresc mult :X:X:X
Sus In jos
Crissy Weasley
Administrator
Administrator
Crissy Weasley

feminin Numarul mesajelor : 210
Casa : Ochi-de-Soim
Data de inscriere : 26/12/2007

Harry Potter 8? Empty
MesajSubiect: Re: Harry Potter 8?   Harry Potter 8? Icon_minitimeMar Ian 01, 2008 2:49 am

Pai...daca scriitoarea chiar are de gand sa creeze un nou volum al seriei Hp...si Harry nu va mai fi persoanjul principal,de ce ar numi cartea Harry Potter?Si daca nu o sa o numeasca asa,e ca si cum ar incepe o noua serie...cu vol 1,2,3 si tot asa...si sa nu se numeasca tot Hp...insa sa fie in universul ei...
Sus In jos
Continut sponsorizat

Harry Potter 8? Empty
MesajSubiect: Re: Harry Potter 8?   Harry Potter 8? Icon_minitime

Sus In jos

Harry Potter 8?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Harry Potter si Printul Semi-Pur
» Ginny Potter