Hogwarts
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Hogwarts

Draco Dormiens Nunquam Titillandus

AcasaPortalCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Adina Potter

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
Adina Potter
Anul I
Anul I
Adina Potter

feminin Numarul mesajelor : 10
Varsta : 28
Casa : Cercetasi
Data de inscriere : 25/12/2007

Adina Potter Empty
MesajSubiect: Adina Potter   Adina Potter Icon_minitimeMar Dec 25, 2007 1:54 pm

Adina Potter e in anul I (clasa a V-a) la Hogwarts.E inalta (1,53), are par scurt,saten ,ochi caprui. Ei ii plac aventurile, ii place sa se distreze (ca lui Harry),sta toata ziua in camera Cercetasi (adica pe internet) si ar vrea sa devina cautatoare in echipa de vajthat a cercetasilor ca si Harry (actrita ca si Daniel Radcliffe Very Happy ). Ii place sa asculte bufnitele (muzica),iar bufnitele (trupele) ei preferate sunt Enrique Iglesias,Shakira,Voltaj,Rihanna,Cargo, ii mai place sa se uite la meciuri de vajthat (fotbal) si tine cu CFR Cluj! Ea e singura la parinti, tatal ei e vrajitor iar mama non. Cea mai buna prietena a ei e Iulia (colega de clasa).Materia ei preferata e Aparare contra Magiei Negre (muzica).Nu are nici un prieten dar ii place la nebunie de Harry (un baiat Andrei). Nu stiu ce sa mai zic despre ea! Daca vreti sa stiti mai multe,contactati-o pe mess Wink Hermione
Sus In jos
Ginny Potter
Anul II
Anul II
Ginny Potter

feminin Numarul mesajelor : 219
Data de inscriere : 21/12/2007

Adina Potter Empty
MesajSubiect: Re: Adina Potter   Adina Potter Icon_minitimeMier Dec 26, 2007 3:15 am

Cum adik iti place de Harry? Ginny P e cu Harry Wink
Si inca cv... in echipele de vajthat nu trebuie sa fie jucatorii personaje din carti. Cum ar fi, eu sunt cautatoare la cerce ^^
Boon venit Poopz*
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

Adina Potter Empty
MesajSubiect: Re: Adina Potter   Adina Potter Icon_minitimeMier Dec 26, 2007 6:25 am

Bun venit Adina..Oh,eu tin cu U Cluj..Shy app,adresa ta de mess care e?Mi'o potyzy da,te rog?
Harry
Sus In jos
Adina Potter
Anul I
Anul I
Adina Potter

feminin Numarul mesajelor : 10
Data de inscriere : 25/12/2007

Adina Potter Empty
MesajSubiect: Re: Adina Potter   Adina Potter Icon_minitimeMier Dec 26, 2007 11:34 am

harry adica andrei si doar imi place de el...nu sunt cu el Sad ...adresa mea de mess e: adinutza_pasca
Sus In jos
Continut sponsorizat

Adina Potter Empty
MesajSubiect: Re: Adina Potter   Adina Potter Icon_minitime

Sus In jos

Adina Potter
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Ginny Potter
» Harry Potter 8?