Adina Potter Anul I
Numarul mesajelor : 10 Varsta : 28 Casa : Cercetasi Data de inscriere : 25/12/2007
| Subiect: Adina Potter Mar Dec 25, 2007 1:54 pm | |
| Adina Potter e in anul I (clasa a V-a) la Hogwarts.E inalta (1,53), are par scurt,saten ,ochi caprui. Ei ii plac aventurile, ii place sa se distreze (ca lui Harry),sta toata ziua in camera (adica pe internet) si ar vrea sa devina cautatoare in echipa de vajthat a cercetasilor ca si Harry (actrita ca si Daniel Radcliffe ). Ii place sa asculte bufnitele (muzica),iar bufnitele (trupele) ei preferate sunt Enrique Iglesias,Shakira,Voltaj,Rihanna,Cargo, ii mai place sa se uite la meciuri de vajthat (fotbal) si tine cu CFR Cluj! Ea e singura la parinti, tatal ei e vrajitor iar mama non. Cea mai buna prietena a ei e Iulia (colega de clasa).Materia ei preferata e Aparare contra Magiei Negre (muzica).Nu are nici un prieten dar ii place la nebunie de Harry (un baiat Andrei). Nu stiu ce sa mai zic despre ea! Daca vreti sa stiti mai multe,contactati-o pe mess | |
|
Ginny Potter Anul II
Numarul mesajelor : 219 Varsta : 28 Casa : Cercetasi Data de inscriere : 21/12/2007
| Subiect: Re: Adina Potter Mier Dec 26, 2007 3:15 am | |
| Cum adik iti place de Harry? Ginny P e cu Harry Si inca cv... in echipele de vajthat nu trebuie sa fie jucatorii personaje din carti. Cum ar fi, eu sunt cautatoare la cerce ^^ Boon venit * | |
|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Adina Potter Mier Dec 26, 2007 6:25 am | |
| Bun venit Adina..Oh,eu tin cu U Cluj..Shy app,adresa ta de mess care e?Mi'o potyzy da,te rog? |
|
Adina Potter Anul I
Numarul mesajelor : 10 Varsta : 28 Casa : Cercetasi Data de inscriere : 25/12/2007
| Subiect: Re: Adina Potter Mier Dec 26, 2007 11:34 am | |
| harry adica andrei si doar imi place de el...nu sunt cu el ...adresa mea de mess e: adinutza_pasca | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Adina Potter | |
| |
|