Hogwarts
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Hogwarts

Draco Dormiens Nunquam Titillandus

AcasaPortalCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Lectia 2 - Vraja de colorare

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
Crissy Weasley
Administrator
Administrator
Crissy Weasley

feminin Numarul mesajelor : 210
Varsta : 29
Casa : Ochi-de-Soim
Data de inscriere : 26/12/2007

Lectia 2 - Vraja de colorare Empty
MesajSubiect: Lectia 2 - Vraja de colorare   Lectia 2 - Vraja de colorare Icon_minitimeSam Ian 19, 2008 4:10 am

Astazo,vom invata o vraja de colorare,foarte simpla.Este o vraja des folosita in distractiile elevilor,insa,nu vreau sa avem parte de schimbari de culoare a pielii sau altceva.Vreau sa va spun,ca efectul de colorare asupra vietatilor este ireversibila.Insa,efectul ei asupra plantelor este diferit.
Aceasta vraja este folosita de negustorii nepriceputi vrajitori,pentru a da obiectelor vandute de el/ea un farmec "extraordinar"
Noi vom invata astazi cum sa transformam culoarea uneu portocale in culoarea albastra.Ridicam portocala,rostim incantatia Transformcolorsi miscam bagheta in forma literei "C",si ne gandim la culoarea pe care dorim sa o intruchipeze.
Asta este tot.Nu este foarte grea,dar necesita concentrare.

Tema:

Ce credeti ca s-ar intampla daca aceasta vraja ar fi folosita pe o planta?Ce efecte ar avea? [15 puncte]
Colorati si voi 5 obiecte [3 puncte fiecare obiect =>15 puncte]
Sus In jos
Andru Hermione
Anul III
Anul III
Andru Hermione

feminin Numarul mesajelor : 409
Varsta : 30
Casa : Cercetasi - Sef de casa
Data de inscriere : 25/12/2007

MesajSubiect: Re: Lectia 2 - Vraja de colorare   Lectia 2 - Vraja de colorare Icon_minitimeSam Ian 19, 2008 10:28 am

cum adica sa coloram, ca nu pricep ?? scratch
Sus In jos
Crissy Weasley
Administrator
Administrator
Crissy Weasley

feminin Numarul mesajelor : 210
Varsta : 29
Casa : Ochi-de-Soim
Data de inscriere : 26/12/2007

MesajSubiect: Re: Lectia 2 - Vraja de colorare   Lectia 2 - Vraja de colorare Icon_minitimeSam Ian 19, 2008 10:44 am

adica...de ex. ai o banana...o transformi in culoarea maro...sau ceva de genu...cum am facut eu cu portocala.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Lectia 2 - Vraja de colorare   Lectia 2 - Vraja de colorare Icon_minitime

Sus In jos

Lectia 2 - Vraja de colorare
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Lectia 3 - Vraja de marire
» Lectia I
» Lectia II
» Lectia III
» Lectia I

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum