Hogwarts
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Hogwarts

Draco Dormiens Nunquam Titillandus

AcasaPortalCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Comitetul Farmecelor Experimentale (stil RPG)

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
Andru Hermione
Anul III
Anul III
Andru Hermione

feminin Numarul mesajelor : 409
Varsta : 30
Casa : Cercetasi - Sef de casa
Data de inscriere : 25/12/2007

Comitetul Farmecelor Experimentale (stil RPG) Empty
MesajSubiect: Comitetul Farmecelor Experimentale (stil RPG)   Comitetul Farmecelor Experimentale (stil RPG) Icon_minitimeMier Ian 23, 2008 6:03 am

Andru H. se trezi devreme in dimineata aceea. Fiind prima zi de lucru la Comitetul Farmecelor Experimentale, era putin emotionata. Se ridica din pat si in 2 ore ajunse la Minister.
Pe holuri era mare agitatie.
"Ce se intampla??" intreba Andru
"EH, doar niste elevi din anul 7 au incentat niste vraji noi. Nu stim exact ce efecte au. Te poti acupa thu de ele?"
"Adik voi pe mn m'ati ashteptat?"
"Da... pe tn si pe celelalte 2 fete. Ele cand ajung?"
"Suntem aici. Acum am Aparut amandoua " zisera Emma Watson si Nimphodora.
"Bine, atunci ne putem apuca de treaba" zise entuziasmata Andru.
Ajunsera toate 3 la etajul 5, unde era Departamentul lor.
"Buuun.... sa vedem ce farmece au inventat pustii... "
Sus In jos
..:::::Nimphadora:::::..
Anul I
Anul I

Numarul mesajelor : 108
Casa : Viperini
Data de inscriere : 29/12/2007

MesajSubiect: Re: Comitetul Farmecelor Experimentale (stil RPG)   Comitetul Farmecelor Experimentale (stil RPG) Icon_minitimeMier Ian 23, 2008 12:41 pm

Emma Waston se duse sa ia dosarul cu 'vraji inventate recent'.....si incepu sa citeasca cu voce tare
-''Vraja pocnici....aceasta craja a fost creeata acum 5 minute de catre elevi din anul sapte...aceasta vraja face lucrurile sa pocneasca (explodeze) doar atingand cu bagheta un locuru !!!nu foarete mare!!!....'Emma nu putea tine pasul cu cititl articolului pt ca tot apareau tot felul de articole noi doar in cateva secunde.....
-Si deci noi cu ce incepem??? intreba Andru
-Pey mai intai ar trebui sa impartim treburile.....zise Nimpha
-Pot incepe eu?? se agita Andru...
Sus In jos
Andru Hermione
Anul III
Anul III
Andru Hermione

MesajSubiect: Re: Comitetul Farmecelor Experimentale (stil RPG)   Comitetul Farmecelor Experimentale (stil RPG) Icon_minitimeJoi Ian 24, 2008 6:48 am

"Ooooh... deja se imultesc cu cate 10 pe minut affraid ar trebui sa ne grabim!! " zise disperata Nimphodora.
"Da.... dar nu inainte de ai oprii pe acesti elevi. Merg sa'i trimit o scrisoare lui Dumbledore
(zicem ca ink mai traieste) si sa'l rog sa aiba grija de acesti elevi" zise Andru.
Iesi din incapere. Dupa 2 minute se intoarse .
"Ok, deci... cate farmece noi avem pana acum??"
"Aaa.... inca nu le'am numarat pe toate ... si inca mai apar..." zise incurcata Emma
(sa o bagam si pe ea... chiar daca nu e activa) .
Dupa 10 min nu mia aparu nicio vraja p pergament. Emma terminase de numarat si zise:
"Sunt in jur de 100 scratch "
" Shocked " facu Niphodora.
"Lasa... ne descurcam noi..." le linishti Andru.
Lua pergamentul de pe birou si se uita cateva secunde la el.
'Hmmm... Cu ce sa incepem...' gandi ea.
"Bun... uite cum m'am gandit: O sa vrajesc pergamentul sa le arate pe categorii. Hmm... sa zicem : vraji periculoase , vraji inofensive si vraji amuzante . Separo! " zise ea si atinse cu bagheta pergamentul . Acesta imparti vrajile numaidecat.
"Eu o sa iau vrajile periculoase ... "zise Andru .
Sus In jos
Anul I
Anul I

Numarul mesajelor : 108
Casa : Viperini
Data de inscriere : 29/12/2007

MesajSubiect: Re: Comitetul Farmecelor Experimentale (stil RPG)   Comitetul Farmecelor Experimentale (stil RPG) Icon_minitimeSam Ian 26, 2008 4:30 pm

Poi yo o sa iau 'vrajile amuzante' imi plac foarte mult si as vrea sa vad de ce sunt in stare prichindei astia...zise Nimpha
-Atunci mie imi raman 'vrajile inofensive'....Fantastic....zise emma pe un ton ironic
-Deci eu cred k ar trebui se ne apucam de treaba...zis andru
-Si cu ce ar trebui sa incepem se rasti emma la andru!!!!
-Nu va mai certati....cred k sr trebui sa incepem cu......Nimpha facut o pauza
-Da.....facu Andru
-Alooo suntem deschisi pentru ideii....alooooo pamantul carte Nimphadora...se enera Emma
-A da scuzatima....deci ce spuneam....a ar trebui sa incepem cu studierea lor....zise Nimpha
-Adik???....facu Andru
-Poi...sa vedem ce fel de vraji sunt....zise Nimpha
-Bine da stim asta....amuzante inofensive si periculoase....zise Emma de data asta calm....
-Offff.....da nu ma intelege nimeni....am zis k ar trebui sa le citim...si sa gasim un mod de a le distruge
-Of....nu puteai sa spui asta de la inceput????....zise Andru
Urma o pauza mare si lunga....toti trei mai degraba toate trei se apucara de treaba...dupa cateva clipe Emma zise
-Nimphadora da tu de unde sti toate astea.????
-Oooooo....Poy.....Nu conteaza......
Emma ramase pe ganduri gandinduese.....
Sus In jos
Andru Hermione
Anul III
Anul III
Andru Hermione

MesajSubiect: Re: Comitetul Farmecelor Experimentale (stil RPG)   Comitetul Farmecelor Experimentale (stil RPG) Icon_minitimeDum Ian 27, 2008 4:37 am

OOC: Mey, eu sunt sefa departamentului, asha ca eu sunt cea mai amatura, si nu thu imi dai oridine, dap Niphodora?? Dupa ce ai scris thu, lumea are impresia ca am vreo 5 ani X( . Si app, noi NU distrugem vrajile... le descoperim [-( x(

BIC:
"Incepem in felul urmator: avem acesti soricei drept cobai . Fiecare o sa'si ioa cate unu si o sa incerce vrajile . Apoi notati ce ati descoperit. Am sa va dau fisele cu vrajile pe care trebuie sa le incercati." zise Andru si le imana la celelalte 2 fete cate un pergament luuung cu multe cuv scrise pe el.
"Yaaaax... chiar tebuie sa ne atingem de sobolanii astia??" facu cu scarba Niphodora
"Nu mai fi asha un copil. Sunt doar nishte soricei [-( " zise Andu.
"Da, chiar asha. Cat de rau poate sa fie??" zise Emma.
"Bune, hai sa incepem."

OOC: fiecare sa aiba grija de farmecele lui!! Adik, thu Niphodora nu smai scrii si despre mine, dap?
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Comitetul Farmecelor Experimentale (stil RPG)   Comitetul Farmecelor Experimentale (stil RPG) Icon_minitime

Sus In jos

Comitetul Farmecelor Experimentale (stil RPG)
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Ce se va intampla in departament - stil RPG!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Hogwarts :: Ministerul Magiei :: Comitetul Farmecelor experimentale-
Mergi direct la: