Hogwarts Draco Dormiens Nunquam Titillandus |
|
| FUN TIME !! | |
| | |
Autor | Mesaj |
---|
Ginny Weasley Administrator
Numarul mesajelor : 30 Data de inscriere : 21/12/2007
| Subiect: FUN TIME !! Sam Dec 22, 2007 4:03 am | |
| Aici,vom incerca sa crem bancuri, glume perle. Ceea ce trebuie sa faceti este sa completati ceea ce e scris mai sus cu inca o propozitie amuzanta,ce va forma un banc. Cele mai reusite bancuri vor fi premiate.
Un pescar se plimba pe malul unui rau,cand se intalneste cu un peste auriu care ii spune: -..... | |
| | | Ginny Potter Anul II
Numarul mesajelor : 219 Varsta : 28 Casa : Cercetasi Data de inscriere : 21/12/2007
| Subiect: Re: FUN TIME !! Dum Dec 23, 2007 3:05 am | |
| "Vezi copacul acela de acolo?" Omul se gandeste un timp, vede un copac la 5.000 mile departeare si zice: "... | |
| | | Andru Hermione Anul III
Numarul mesajelor : 409 Varsta : 30 Casa : Cercetasi - Sef de casa Data de inscriere : 25/12/2007
| Subiect: Re: FUN TIME !! Mar Dec 25, 2007 10:48 am | |
| "Da il vad. de ce?? " Pestisorul ii face cu ochiul si ii zice: "Daca mi'l vei aduce... | |
| | | Ginny Weasley Administrator
Numarul mesajelor : 30 Data de inscriere : 21/12/2007
| Subiect: Re: FUN TIME !! Mar Dec 25, 2007 11:03 am | |
| "...o sa iti indeplinesc o...nu doua...de fapt trei dorinte!" "Si cum crezi ca iti voi aduce eu copacul de acolo?Ca nu am puteri magice!" | |
Numarul mesajelor : 409 Varsta : 30 Casa : Cercetasi - Sef de casa Data de inscriere : 25/12/2007
| Subiect: Re: FUN TIME !! Mar Dec 25, 2007 11:35 am | |
| Pestisorul isi dadu capul pe spate si incepu sa rada zgomotos : "HA HA HA". "dar nu este nevoie sa ai. iti pot da eu puteri magice imediat ce imi vei indeplini si mie o dorinta. Omul arata speriat :confused: "Nu stiu , ce dorinta?? " "Nu iti pot spune decat dupa ce imi vei promite ." "bine, bine...." "ok, atunci dorinta mea este sa... | |
| | | Crissy Weasley Administrator
Numarul mesajelor : 210 Varsta : 29 Casa : Ochi-de-Soim Data de inscriere : 26/12/2007
| Subiect: Re: FUN TIME !! Mier Dec 26, 2007 12:44 pm | |
| "...promiti ca dupa ce iti dau puterile magice vei aduce copacul aici!" "Da mai omule...de fapt peste..." | |
| Subiect: Re: FUN TIME !! Joi Dec 27, 2007 1:24 pm | |
| "Bine atunci. Dar problema este ca nu pot sa'ti dau puteri magice fara sa'mi aduci copacul ala de acolo. scuze mai omule, nush cum mi'l vei aduce aici." "Da la ce il vrei???" "eee asta e secret. Hai adumi'l" "Omule, adik peste, cum naiba vrei sa'ti aduc eo copacul??" Pestele ridica din umeri, dar apoi zise: "Bine, bine, nu este nevoie sa'mi aduci copacul, poti sa'mi aduci doar..." | |
Numarul mesajelor : 219 Varsta : 28 Casa : Cercetasi Data de inscriere : 21/12/2007
| Subiect: Re: FUN TIME !! Joi Dec 27, 2007 1:49 pm | |
| "... pe sotia lui." " " "Mai omule, sotia lui e la dieta asa k e mai usoara." "Si cine e sotia copacului ala?" | |
| Subiect: Re: FUN TIME !! Vin Dec 28, 2007 2:54 am | |
| "Asta ramane sa vezi tu, nene. " Omul era exasperat. Nu mai intelegea nimic. "Oooof, mai omule, se vede clar ca noi, pestii, suntem mai destepti ca oamenii. Trebuie doar sa'l in trebi care este sotia lui. " " , bine, bine, bine, am sa'l intrem" Omul merese cele 5000 de mile (sau cate erau) si ajuse la copac. Fara nicio speranta il intreba: "Care este sotia ta? " Atunci copacul ii raspunse: "... | |
| Subiect: Re: FUN TIME !! Dum Dec 30, 2007 1:56 pm | |
| "Omule, noi, copacii, suntem extrem de batrani si desptepti. Noi stim ce este filozofia: un..." "Bine bine!! Da kre ii sotia ta?" "Care sotie?" "Aia cu care te'ai maritat! duh" "Omule, noi, copacii, suntem extrem de batrani si..." " mai intai zi'mi care e sotia ta " "Uh... e pestele ala de acolo, duh" " " "Eee... era o gluma cum ziceam: copacii..." "Da cine NU e sotia ta ?" incerca omul exasperat. "Logik k nu m'as marita cu ciorapii." " aja nu o sa reusesc niciodata." "Omule, uite iti zic. Dar tre sa'mi spui mai intai ce este filozofia. Apoi iti zic cine e sotia mea " Omul se uita speriat "Dar eu de unde sa stiu?!" "Trebuia sa ma asculti nene " "?" "Omule, ce v'ati face fara copaci ? Ei bine, filozofia este..." 5 ore mai tarziu: "Acum. Ce e filozofia?" " uh.. ai zis ceva interesant?" "Uoff omule uite cum facem: vezi floarea aia de acolo?" Omul se uita disperat si vede o floare micutza la 10.000 mile departare. "Da si?" "Daca mi'o aduci..." | |
| Subiect: Re: FUN TIME !! Lun Dec 31, 2007 4:06 am | |
| "...iti voi ndeplini o dorinta." Fericit, omul mersese 10.000 de mile si ajunsese la floare. Incerca sa o rupa, dar cand se atinse de ea, floarea tipa in gura mare: "Ce faci, mai omule, vrei sa ma omori?? " " " "Ce cauti aici??" "Pai, eu trebuie sa te duc la un copac... " "Da ce sa fac eu la un copac?? " "Nu stiu, dar am nevoie de tine, nu intelegi, trebuie sa te iau cu mine..." "Aaaa... am inteles... te'ai indragostit de mine, si nu mai poti trai fara mine, asa'i? " " Nu, nu ai inteles gresit... eu doar am nevoie de..." " Nu mintii... daca vrei sa stii, si eu m'am indrgostit de tine, si de acum inainte unde vei merge tu, voi merge si eu." "Bine mai floricico, atunci hai sa mergem la Nenea copac..." "Nu inainte sa ... | |
| Subiect: Re: FUN TIME !! Lun Dec 31, 2007 4:19 pm | |
| " ... Mi'o aduci pe sotia copacului!!" " Dar asta doream sa aflu de la copac! Tre sa te duc acolo, imi va indeplini o dorinta! " " Eee aja nu merge " " Dar ai zis k vei veni cu mine oricunde merg " " Daca juri k te vei casatori cu mine " " Mai floricico nu pot! Am o sotie, copii si bani! " " Asa da ok, nu tre sa imi aduci sotia copacului. Du'ma la copac, dar cu o conditie " " Ce conditie " " Adumi'l pe fiul copacului. " " " Omul era speriat si exasperat. " Uoof, omule, trebuie doar sa'l intrebi " " Dar trebuie sa aflu cine e sotia lui... si pt asta tre sa te duc la el " " Nu! Mai intai mi'l aduci pe fiul lor vreau sa ma casatoresc cu el " " Bine bine..." Omul se intoarse si intreba copacul: " Cine e fiul tau " " Mai intai, trebuie sa... " | |
| Subiect: Re: FUN TIME !! Mar Ian 01, 2008 2:44 am | |
| "... imi aduci ceva!" " Nuuu din nou , ce vrei sa'ti aduc, draga copacule?? " "Mama floricelei..." "Dar ... eu trebuie sa'i aduc floricelei fiul tau ... " "Sigur ca da, dar imi trebuie si mie cineva cu care sa ma casatoresc, nu'i asa? :> "Nu poti sa'mi dai mai intai fiul tau, si apoi...?" " NU!!!!! ACUM DUTE !!!!" Speriat, omul mersese la floricica si ii zise: "Am nevoie de mama ta!" " de ce?? App, ai gasit fiul copacului? " "Poi am nevoie de mama ta ca sa pot sa ti'l aduc... " "Bine, bine, uite'o pe mama mea" Floricica arata uneva dupa deal. Omul nostru mersese acolo si vazu o floare. O intreba exasperat: "Poti veni cu mine pana undeva??" Floarea ramase nemiscata" "Nu vrei sa te casatoresti? :> " "BA DA BA DA, o vai draga , nu stiam ca ma iubesti asa de mult, scumpule. Sa stii ca eu te iubesc din toata inima mea. De secole intregi pregatesc nunta noastra." " Bine, dar eu am alta surpriza si mai placuta pt tine, daca vii cu mine pana undeva..." "Unde?" "La copac..., el are nevoie de o sotie.!" "Bine, bine, dar sa stii c nu merg cu tine daca nu .... " | |
| Subiect: Re: FUN TIME !! Mar Ian 01, 2008 6:07 am | |
| "" Imi aduci copacul la mn " " Dar eu trebuie sa te duc la el, el mi'l da pe fiul lui, pe fiu il duc la fiiica ta, duc fata ta la copac, el mi'o da pe sotia lui, duc sotia la peste si mi se indeplinesc 3 dorinte !! " " mai omule ma incurcasi rau de tot. Uite, nu trebuie sa'mi aduci copacul! Ma poti lua, daca imi aduci sotia pestelui auriu." " |_| " Omul disperat se intoarse inapoi de unde venise. " Ma omule mi'o adusesi pe sotia copacului? " " Nu inca! Am nevoie de sotia ta :-" " " Oki. Ti'o dau, dar mai intai trebuie sa'mi indeplinesti o dorinta. " " si ce dorinta...? " " Adumi fiica copacului " " " " Daca raman fara sotie, trebuie sa iau de nevasta pe altcineva, nuh? " | |
| Subiect: Re: FUN TIME !! Mar Ian 01, 2008 6:45 am | |
| Omul se duse necajit la copac, si ii spuse: "Mi'o dai, te rog frumos, pe fiica ta?? " "Dar la ce'ti trebuie? Imi iei sotia, imi iei fiul, si acum imi iei si fica?? " "Ce sa fac , copacule? Hai zi, mi'o dai? " "Ti'o dau daca imi faci ceva!" "" Ce sa'ti mai fac?? " "Vezi casa aia de acolo?? " Omul se uita peste munti si vai, si o zari. "Da, o vad" "Vreau sa'mi'o aduci !" " Nu p-pot, omule, adica copacule, nu am puteri magice...si nu pot ridica o asemenea greutate... (" " Nu eate nevoie sa o ridici! Poti sa'i ceri sa mearga singura" Descurajat omul ajunse la casa respectiva. Cand ajunse, ii zise: "Vrei, te rog, sa vii cu mine? " "Bineinteles ca vreau sa vin!" "Ce bine, pana acum esti singura care nu'mi pune o dorinta! " "Aaa.... ce bine ca mi'ai amintit. Vin cu tine, daca.... OCC: Ce simpatic este : )))) | |
| Subiect: Re: FUN TIME !! Mar Ian 01, 2008 6:54 am | |
| " ... imi aduci fiul pestelui!! " " da de ce?! " " Eeee uite asa. " " Nu pot femeie ( "casa" e la genul feminin :> ) adik casa, am nevoie de tine |_| " " Fara mine nu poti trai nu'i aja?? " " Pai, pot sa intru pe usa si sunt aparat de... " " NU! MI'AM DAT SEAMA! SI EU TE IUBESC!!" " " " Vin cu tine!! " " " "Dar mai intai, adumi'l pe fiul pestelui. " | |
| Subiect: Re: FUN TIME !! Mar Ian 01, 2008 7:05 am | |
| Omul mersese la peste si ii zise: "Pestisorule, mi'l dai unpic pe fiul tau?? " "A-a nu ti'l dau si pe el!" "Te roog , pls " "Bine, bine ti'l dau daca imi indeplinesti o dorinta" "Pffff s'o mai aud si pe asta... nimic nu ma mai poate mira acum !" " Vreau sa'mi aduci cel mai mare leu din lume!" " " "Ce e? Nu e chiar asa de greu... " "Cum sa gasesc cel mai mare leu din Lume? Nu am puteri magice... Macar daca mi'ai zice cine este cel mai mare leu..." "Bine, mai omule, imi esti f. drag, asa ca iti voi zice cine e cel mai mare leu din Lume." "Bine" zise omul usurat. "Cel mai mare leu din Lume este pe... | |
| Subiect: Re: FUN TIME !! Mar Ian 01, 2008 7:11 am | |
| " ... Luna!! " " " " Haide, ma omule, nu'i aja de greu! Du'te ji adu'mi leul. " " |_| da cum sa ti'l aduc?? dak e cel mai mare o sa ma manance |_| ji ce vei face u cu el?! " " Il aduci si iti dau fiul " " Pestisorule, ce'ai zice dak ti'as aduce o casa... ? " | |
| Subiect: Re: FUN TIME !! Mar Ian 01, 2008 8:21 am | |
| "NUUU !! Imi aduci Leul !" " Dar cum vrei sa ajung eu pe Luna?? "intreba disperat pescarul. "Iti zic cum sa ajungi pe Luna , numai daca imi indeplinesti inca o dorinta!" " INCA UNA??? , poi sunt obosit, alerg de la tine la copac, de la copac la floare, de la floare din nou la copac, de la copac la casa, de la casa la tine... mai trebuie sa merg si pe Luna, si ce mai trebuie sa fac? Poate fii viatza mea mai rea de'atat?" "Dorinta mea este sa imi aduci mama casei " " Dar cum sa'ti aduc mama casei?? " "Nu stiu, intreab'o !" Omul ajunse din nou la casutza. Aici o intreba pe aceasta: "Care este mama ta?" "Mama? Dar de ce iti trebuie?" " Poi e f.f.f. coplicat, e greu sa'ti explic... Dar am nevoie de mama ta. " "Bine, ti'o dau pe mama daca ... | |
| Subiect: Re: FUN TIME !! Mar Ian 01, 2008 10:19 am | |
| " Imi aduci cel mai mare Leu din Lume !! " " nu ji uuuu" " Bine Omule, dak iti spun cum ajungi acolo, mi'l aduci?? " " " " Dar nu iti spun unde e " Omul era surprins de atata norok. " Mi'l aduci si ma casatoresc cu el. " " Ok ok!! " Pescarul avea un plan salvator. Casa ii zicea cum sa ajunga la Leu, el se ducea si il lua, il ducea la peste ji nu mai era nevoie sa aduca pe mama casei, deoarece nu mai trebuia sa afle cum sa ajunga pe Luna " Ok. Uite cum ajungi acolo " Dupa 2 ore in care nu se mai auzea nimic, omul intreba: " Deci...? " " Iti zic, dar mai intai indeplineste'mi o dorinta. " " O nuuu din nou " | |
| Subiect: Re: FUN TIME !! Mar Ian 01, 2008 10:37 am | |
| "Dorinta mea este sa imi aduci un cub de gheata din desertul Sahara!" " Cub de gheata din , din desert??? Nu se poate [-( " "Ba da , se poate, trebuie doar s'o rogi pe Regina Saharei sa ti'l dea. " "Bine, bine... " Merge omul nostru pana in Desertul Saharei, e o caldura insuportabila, si intreaba pe un localnic: "Puteti va rog frumos sa'mi spuneti unde este regina ?" "Da , da . Va spun dupa ce'mi inpliniti o dorinta." "Nu mersi, is satul de asta, mai bine o caut singur!" "Bine, mai omule." Omul mai mersese cateva zile, si i se facu sete de cat de cald era acolo. "Pute'ti sa''mi da'ti si mie un pahar cu apa?"intreba el o localnica foarte frumusica. "Sigur ca da, omule. Vreai apa rece ?" "Da da. Sigur" zise omul vioi Fata veni cu paharul cu apa si zise: "Ti'l dau daca imi indeplinesti o dorinta " " si pt. apa tre sa implinesti dorinte? " "Dorinta mea este sa... | |
| Subiect: Re: FUN TIME !! Mar Ian 01, 2008 10:56 am | |
| " Care e dorinta? |_| " " Am mers in vizita la Cumatra Foca, la Polul Nord. Acolo mi'am pierdut agrafa in zapada. Daca mi'o aduci, iti dau un pahar cu apa rece cu un cub de gheata din Sahara in el! " " si cum vrei sa gasesc eu o agrafa la Polul Nord?! " " Aa, o intrebi pe Cumatra Foca " " Si unde e cumatra...? " " DU'TE!!!!!!! " Omul se duse necajit la Polul Nord si se aseza in genunchi incercand sa caute agrafa. Nici nu stia cum arata. Deodata, dadu cu capul de o foca. Mersese in genunchi jumate din Polul Nord si inghetase de frig. | |
| Subiect: Re: FUN TIME !! Mier Ian 02, 2008 1:38 am | |
| Omul isi ridica privirea spre Foca. "Tu esti Cumatra Foca? " "Da, scumpule, cu ce te poate ajuta Cumatra Foca ?" "Ati gasit cumva vreo agrafa de'a nepotelei dvs. pe aici? Cik a pierdut'o." "Da, cred ca am gasit... e pe undeva pe aici." "Ce bine, nepoata dvs. are nevoie de ea, si m'a trimis pe mine s'o iau!" "Aaa... k, dar mai intai trebuie sa'mi indeplinesti o dorinta!" " Nu din nou ! " "Dorinta mea este sa imi aduci ceva frumos." "Ceva frumos? Orice?" "Da... orice.... dar sa'mi placa." "Perfect " Omul se duse sa'i cumpere o prajitura . "Asta ii foarte bun si frumos!" "NU , nu imi plac prajiturile!" "Bine, bine" Omul ii cumparase o floare, dar Cumatra Foca o arunca. "Te rog, Cumatr'o, zi'mi ce vrei " "Bine, bine, imi schimb dorinta. Vreau sa... | |
| | | Emma Watson Anul I
Numarul mesajelor : 22 Varsta : 27 Casa : Viperini Data de inscriere : 01/01/2008
| Subiect: Re: FUN TIME !! Mier Ian 02, 2008 8:36 am | |
| -vreau sa ......te casatoresti cu fiica mea ! - Mai omule , foc-o , am sotie am copii. - Atunci ...dami un sarut ! :*- poftim! - Poftim agrafa , sau nu! - ce mai e ? -casatorestete cu mn ! - Altceva nu vrei ? - Vreau...... | |
| Subiect: Re: FUN TIME !! Joi Ian 03, 2008 8:27 am | |
| OOC: nu rasei deloc Emma incearca ji u cv mai comic BIC: " Imi aduci un nasture galben din desert. " " dar de'abia veni de acolo ji cum naiba gasesc eu un nasture galben in nisipul galben " " Eee nuj. Dar pana nu'mi aduci nasturele nu iti dau agrafa " " Uff... Si unde...? " " MARS!!!!! " Omul ffff necajit se intoarse in desert. Acolo se intalni cu fata cea frumoasa: " Mi'ai adus agrafa? " " Poi... sunt aproape. Am nevoie de un nasture! " " Aaa il stiu! al Cumetrei Foci. A venit aici sa se arunce in oceanul plin cu cuburi de gheata. " " Cuburi de gheata... ? " " Dah... " " Nu mai am nevoie de paharul cu apa !! Spune'mi te rog unde e oceanul de cuburi de gheata :-" " " Okey, iti spun. " " Yee in sfarsit nu mai tre sa indeplinesc dorinte! " " Ah! Ce bine k imi amintisi. " " |_| " " Vreau... " | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: FUN TIME !! | |
| |
| | | | FUN TIME !! | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|