Hogwarts Draco Dormiens Nunquam Titillandus |
|
| FUN TIME !! | |
| | |
Autor | Mesaj |
---|
Andru Hermione Anul III
Numarul mesajelor : 409 Varsta : 30 Casa : Cercetasi - Sef de casa Data de inscriere : 25/12/2007
| Subiect: Re: FUN TIME !! Joi Ian 03, 2008 9:26 am | |
| "Sa te casatoresti cu mine si sa'mi faci 40 copii!" " Nu, asta nu se poate, in primul rand, eu am sotie sii copii." "Perfect, atunci. Nu te vreau ca sot, ci iti vreau copii. " " bine, bine"zise omul gandinduse ca atunci cand ca termina cu dorintele ii va putea cere pestisorului sa'si reintregeasca familia. Se duse el acasa si isi chiama toti cei 40 de copii pe care ii avea si le spuse: "Dragii tatii, fitzi atenti la mine. Trebuie sa faceti o excursie in Desert , la o domnitza f. dragutza." "Bine, bine tata." "Ok, hai sa mergem!" "Nu inainte sa ne indeplinesti o dorinta..." "Ooo nuuu. Pana si proprii fii imi cer ceva ." "...la fiecare " " " | |
| | | Ginny Potter Anul II
Numarul mesajelor : 219 Varsta : 28 Casa : Cercetasi Data de inscriere : 21/12/2007
| Subiect: Re: FUN TIME !! Joi Ian 03, 2008 11:42 am | |
| " Okz scumpiii mei ce va doriti?" " Eu vreau un frate. " " " " Eu o sora " " " " Eu vreau sa imi gasesti agrafa din desert!! " " " " Ji yo vreau sa'mi gasesti bratara argintie din zapada de la Polul Sud " " Eu vreau o poza cu Cumatra Foca " " Ji yo vreau sa nu mai merg unde ne duci tu " " scumpii mei, ce pot face sa mergeti la doamna cea dragutza si frumoasa...? |_| " " Vrem... " | |
| | | Andru Hermione Anul III
Numarul mesajelor : 409 Varsta : 30 Casa : Cercetasi - Sef de casa Data de inscriere : 25/12/2007
| Subiect: Re: FUN TIME !! Joi Ian 03, 2008 11:48 am | |
| "Eu vreau un frate. " " " " Eu o sora " " " " Eu vreau sa imi gasesti agrafa din desert!! " " " " Ji yo vreau sa'mi gasesti bratara argintie din zapada de la Polul Sud " " Eu vreau o poza cu Cumatra Foca " " Ji yo vreau sa nu mai merg unde ne duci tu " "Nu, nu , dragii mey. Toti o singura dorinta. Se poate?" "Bine , bine, lasa'ne sa ne gandim." Se stransera toti 40 intr'un cerc mare. Dupa 2-3 ore, cel mai mare zise: "Gata, ne'am hotarat !" "Zice'ti ce vretzi! " "Vream sa avem puteri magice !" " " "Hai tata, ce e asha de greu?" | |
Numarul mesajelor : 219 Varsta : 28 Casa : Cercetasi Data de inscriere : 21/12/2007
| Subiect: Re: FUN TIME !! Joi Ian 03, 2008 12:10 pm | |
| " Vai de viatza mea... " " Hai mai tata! CARAMBA! si nu uita sa vi cu puterile magice. " Omul se duse abatut la lac. Acolo incepu sa arunce cu pietre in apa. Cand incerca sa o atinga pe prima, aceasta incepu sa urle. " VAAI DE CE MA OMORI!!!!!!!??????" " " " Oh... scuze nu vasusem ce frumos ejti " " Asculta piatro,,, " " Cucoana Piatra te rog scumpule " " aja ma rog. Poti sa'mi dai... aaa... 40 de bucati de puteri magice? :-" " " Da dragule! Dar mai intai indeplineste'mi o dorinta. " " ce dorinta? " " Casatoreste'te cu mn " " nu poooot k am o sotie ji 40 copii!! " | |
| Subiect: Re: FUN TIME !! Vin Ian 04, 2008 4:04 am | |
| "Bine, daca nu vrei sa te casatoresti cu mine, atunci adu'mi sotia ta!" " Nu se poate. O iubesc... Nu o dau la nimeni. Si pana la urma ce vrei thu sa faci cu ea?" "Eee.... secret. I'a zi, mi'o aduci?" "BIne, bine... " Ajunge omul acasa la el si isi vede nevasta facand mancare. "Draga nevasta, vrei te rog sa vii cu mine pana la Cucoana Piatra??" "Da de ce, dragule?" "Am nevoie de tine . E greu de explicat, dar vrei sa vii la dumneaei?" "Bine, bine, draga, vin daca imi indeplinesti o dorinta." " Ce vrei draga?" "Vreau sa'mi gasesti scoica mea. Am pierdut'o cand am fost anul trecut la mare." "Ai pierdut o scoica la mare??? Si vrei ca eu sa o gasesc ???" "Da!" "Dar cum arata?" "DU"TEEE!!!!" EDIT LATER: M'am cam saturat, hai sa incheiem poveste asta, ce zicetzi? | |
| Subiect: Re: FUN TIME !! Mier Ian 09, 2008 12:58 pm | |
| Omul dadu cap in cap cu Caractita Scoicilor. " Buna ziua, domnule! " " Cati copii ai, omule? " " " " Doi in car, doi langa car, doi la roata carului... " Omul numara vreo 244529839659789 de copii, pana spuse: " Dar de ce ma intrebi cati copii am? Si iti raspunzi singur? " " Eee uite aja. Ce cauti pe aici? " Cand deschise gura omu, caractita incepu din nou: " Si Saftica si Momica, langa vatra ca's mai...... " " OK OK!! " zise omul exasperat. " Sotia mea a pierdut o scoica si trebuei sa o gasesc si sa i'o dau T.T " " Mai intai raspunde la cateva intrebari. " " nu imi poti da mai intai scoica? " " NU! In ce an te'ai casatorit cu sotia ta? " " In.. uh... 1988, cred. " " Cum arata sotia ta? " " Inalta, picioare lungi, blonda, 90-60-90, tanara si iubitoare.. " " Ohoho! Auzi, iti dau scoica daca..... " OOC: da, si eu m'am plictisit.. da ji u cv usor de indeplinit ji lasa'ma pe mn sa termin povestea apoi incepem alta | |
| Subiect: Re: FUN TIME !! Mier Ian 09, 2008 1:16 pm | |
| "...Daca mi'o aduci sa ii pun si ei cateva intrebari. Pur si simplu ador sa interoghez pe cineva." "Bine, bine ti'o aduc." De data asta sotia accetase sa vina la Scoica . Ajuns in fatza acesteia, Scoica incepu sa intrebe: "Te superi daca iti pun intrebari mai.... neobisnuite?" "Nu, atata timp cat imi dai scoik..." "K, k ti'o dau dupa ce'mi raspunzi la 3 intrebari!" "Bine.... sa speram k o sa pot raspunde..." "Prima intrebare: Intre ce ani a domnit Stefan a Marilor?" " " "A doua intrebare: Cine a inventat ambalajele gumelor de mestecat?" " " "Si ultima intrebare: Cum se construieshte un blog pe un site neidentificat?" " " "Uite, te las sa te gandeshti timp de 5 min. dupa care imi raspunzi, bine?" " Bine... " OCC: loool saracutza femeie... : )) | |
| Subiect: Re: FUN TIME !! Mier Ian 09, 2008 1:47 pm | |
| Dupa fix 5 minute... " Gata te'ai gandit? " Femeia dadu nelinistita din cap. " dar de un' sa stiu eu raspunsurile ?? " " Eee. Tre sa raspunzi. Intre ce ani a domnit Stefan a Marilor? " Femeia isi facu curaj si ceru: " Da'mi o foaie si un creion. " Caracatita ii dadu, curios de ce va face femeia. Aceasta desena atatea punctulete pe ea, mici si mari, unele aproape de nevazut. Nu le puteai numara. " Uite, atatia ani a domnit Stefan al Marilor! " Caracatita scoicilor se chinui sa numere, dar pana la urma se vazu nevoit sa renunte. " Bravo! Imi place cum gandesti. Acum. Cine a inventat ambalajele gumelor de mestecat? " " Stai un pic k mi'e foame! " zise femeia si se uita la barbat facandu'i cu ochiul . " Aaa da! " zise el pricepand mesajul. Ii dadu sotiei sale o guma de mestecat roz. Pe ea scria: "An de fabricatie: 201 I.Hr. " " Vrei sa ma imbolnavesti?? " sopti femeia nervoasa catre barbat. " Guma asta a expirat acum mai bine de 200 de ani!! In fine... " Se uita in ochii caractitei. " Stefan al Marilor! " " de unde ai jtiut?? " " In anul 201 I.Hr nu existau fabrici astea erau facute de regii marilor. " " Imi place cum gandesti. Zau asa, ar trebui sa fi sotia mea. " Omul se uita urat la caractita, apoi la frumoasa lui sotie. " Cum se construieshte un blog pe un site neidentificat? " " pai... uh, da'mi 4435469468197 laptop-uri si iti spun!! " zise femeia. " Uh... sa zicem k ma multumesc cu raspunsul asta " zise Caractita jenata. " Deci... bravo.. Uite. omule, scoica ta. " Omul lua scoica si i'o dadu femeii. Apoi mersera impreuna la Cumtra Piatra. Aceasta stramba din nas si se uita in alta parte. " Din cauza asteia nu doreai sa te mariti cu mine?? Ia'o din fata mea! " Piatra le dadu puteri magice, 42 bucati. ( 42 deoarece omul ameninta k nu isi ia sotia acasa dak nu le da si lor puteri magice ) . Fericiti, facura dubluri copiilor folosindu'se de puterile magice. Le dadura totusi ce le'au promis. Au dus dublurile la fata cea frumoasa din Desert, kre le'a aratat o groapa plina cu cuburi de gheata din Egipt. Au dus cuburile la casutza kre i'a zis cum sa ajunga pe Luna. Omul i'a dat o veverita mica iar mama casutzei i'a insotit pana la pestisor. Ala i'l dadu pe fiu'su, merse cu el la casa etc etc. Pana la urma ajunsera la copac cu floricica. " Uite copacule! Acum da'mi sotia ta! " " Omule, imi pare asa de rau de tine. Ar fi trebuit sa sti ca puteai sa ma rogi sa vin cu tine la pestisor, si n'ar fi trebuit sa o mai ceri pe nevasta'mea! Sti k eu nu as fi dat'o dekt dak imi indeplineai o dorinta. Dar veneam cu tine pe gratis. Trebuia sa ma asculti cand iti spuneam de filozofie... " " adik am facut atata drum... fara sa fi fost nevoie?? doar pt k nu eram sigur k te voi putea cara pana la peste?? " " Dah... " Omul ranci si incepu sa arunce cu ciorba in copac... iar sotia lui flutura o mana descurajata si plictisita. Sfarsit | |
| | | Crissy Weasley Administrator
Numarul mesajelor : 210 Varsta : 29 Casa : Ochi-de-Soim Data de inscriere : 26/12/2007
| Subiect: Re: FUN TIME !! Joi Ian 10, 2008 1:36 am | |
| De ce ati inchis threadul?Nu inteleg... | |
| Subiect: Re: FUN TIME !! Joi Ian 10, 2008 10:55 am | |
| S'a terminat povestea sau nu? Eu nu cred, k pescaru nu a ajuns cu copacu sau nevasta lui la peste si ink nu i s'au indeplinit dorintele, asha ca continui eu : BIC: "Bine, acum, copacule, vrei sa mergi la pestisor? " "Sigur, hai sa mergem!" Pescarul, nevasta'sa si copacul ajunsera la peste care zise: "BRAVO!!! Ai terminat !!! Felicitari !! Trebuie sa'ti marturisesc ceva..." "Mersi, pestisorule , ce vrei sa'mi marturiseshti? "zise pescarul. "Ca te'am pacalit . Nu iti indeplinesc 3 dorinte, nu iti indeplinesc doua dorinte, nici macar o dorinta nu vreau sa'ti indeplinesc ." " P-poftim? " "Ai auzit bine !" Omul se facu rosu ca focu la fatza si incepu sa urle din toate puterile: "CUUUUM???? EU M"AM CHINUIT DE ATATA TIMP SA TOT INDEPLINESC DORINTE SI THUUU??? THU ACUM ZICI K M"AI PACALIT?? NU SE POATE!!! DACA NU"MI INDEPLINESTI CELE # DORINTE DE FAC FRIPTURA!!! " "Bine , bine , omule, nu tre sa tzipi asha..."zise speriat pestisorul care nu vroia sa fie facut friptura. Omul se consulta cu sotia sa ce sa ceara: "Eu vreau o masina de spalat vase, ca m'am plictisit sa spal every day vasele."zise sotzia. "Nuuu ..." incepu pescarul dar nu mai avu ce face. Langa el statea o mashina de spalat vase. "Mai avetzi 2 dorintze !"zise pestisorul "Femeie proasta !!! Ooof, daca n'ai exista...." Atunci se auzi un POC si femeia disparu. "Mai ai o dorinta. Foloseste'o cu cap." " Uooof ce prost sunt, nu mai vreau sa vorbesc asha la intamplare..." "Dorinta ti'e indeplinita!" " Sunt un prost. Mi'am folosit cele 3 dorinte si nu m'am ales cu nimic. Nu mai am nevasta... Doar masina ei de spalat vase tampita... " Atunci, omul se tranti pe jos si incepu sa planga . Urla de'a binelea. In final ajunse sa se de'a cu capu de copacul pe care se chinuise sa il aduca pescarului. Cand capul ii atinsese trunchiul solid al copacului, omul nostru simti o durere ingrozitoare. Apoi tot in intuneric.... De undeva de departe se auzi o voce: "Scoal'te... draga, scoala'te..." Cu mare greutate pescarul deschise ochii. Se afla in pat, langa sotia lui. "Ce ai visat, scumpule, ca te'ai dat cu capu' de pat pe la o bukta de noapte..." " Unde sunt??" "Acasa , unde vroiai sa fii?" "Dar cum...." "Hai grabeste'te ca intarzii la serviciu" Atunci pescarul isi da'du seama ca totul fusese doar un vis, un cosmar mai bine. "Drag'o, sa vezi ce am visat, am visat ca trebuia sa duc un copac la un peste, dar copacul nu vroia si mi'a cerut..." "Thuamni, park esti copil mic." Omul se imbraca si se duse la serviciu. Pe drum trecu pe langa un lac. Din lac se auzi o voce : "Hey, omule, daca imi aduci copacul ala..." SFARSIT OCC: saracul om, inebunise... K, acum incepem alta poveste? | |
| Subiect: Re: FUN TIME !! Joi Ian 10, 2008 2:13 pm | |
| Okz, incepem alta poveste Printesa de Micofendragogolendamokos ( ) se saturase: statea singura la fereastra si ofta. Numele ei era Katty. Dar numele de familie i se para cam tampit si lung (aceeasi parere ) Deodata, usa se deschise. Intra fratele ei mai mic. " Ko, tata poarta tutu si crede k are lectii de balet! " zise el. In incapere intra un barbat imbracat in tutu. " Ooh iar am intarziat!! Lectiile de balet!! VAI de mene!!!! " zise el, impiedicandu'se. In acelasi timp, sora lor, Tiny de Micofendragogolendamokos ajtepta de o juma de ora sa intre la baie. Soricelul familiei nu dorea sa iasa de acolo. Canta simfonii si era prea preocupat sa isi dea cu creme hidratante. " Mimi!! " " Chituchitu! " " IESI!! " " Chitachita " " AFARA!!!!! " In acel moment, venea Dan Diaconescu calare pe o hartie de prins muste. OOC: continuati voi mai amuzant | |
| Subiect: Re: FUN TIME !! Vin Ian 11, 2008 5:32 am | |
| OOC: ok, o s'o continuam. Vroiam sa intreb ceva: Nu tre sa primim si puncte pentru povestile reusite? De esxemplu , la Posvestea Pescarului, eu .Ginny P. si Ginny W. (si ea a scris la inceput) ar teebui sa facem ceva puuncte, nu? Cant despre noua poveste, e cam coplicata, sa vad ce pot face si eu.... BIC: In acest timp, Katty se plimba prin gradina palatului. Erau o multime de gaze care o necajeau si florile de un rosu aprins, nespus de frumoase miroseau a balegar. Se plimba ea prin gradina si ajunse intr'o padure. Nu mai vazuse printesa never acea padure, asha ca, curioasa, inainta in ea. Dupa vreo juma' de ora de mers , se afundase in padure. Incerca sa gaseasca drumul inapoi, dar se rataci si mai mult. Deodata, de dupa un copac, se auzi o voce: "Daca nu vei veni la mine, vei regreta..." Fata se speriase ingrozitor "Vin'o la mine si nu vei suferi cumplit...." "C-cine ma striga?" "Eeeeu " Vocea se auzise acum mult mai aproape, de dupa un copac. Fata se duse intr'acolo . De dupa un copac se vazu... In acest timp , la familia Micofendragogolendamoko era mare agitatie. Deoarece venise la palat Dan Diagonescu , familia regala pregatisera o masa festiva in seara acea. Dan Diagonescu nu mai termina cu sfaturile: "Sa stiiti ca imi plac carnaciorii nu prea fripti." "Am inteles" zicea bucatareasa. "Sa stiti ca imi plac cartofii piure cu multa smantana si cu sos de fologticosoranginos. Ador asta." "Ma bucur ca nu vrei cu sos de raha..." zise cu naduf bucatareasa, dar nu apuca sa termine ca fu intrerupta de Dan: "Imi plac merele culese la apus. " "O sa'ti culegem mere la apus 8-| " "Bine, si mai vreau.... OOC: e dragutza si povestea asta , dar hai sa scriem mai multe nu numai eu cu Ginny . . App, sa'i punem si un titlu, dar mai bine, las :-j k il punem la urma, da? | |
| Subiect: Re: FUN TIME !! Vin Ian 11, 2008 6:16 am | |
| De dupa copac iesi un monstru mare si alb, cu o privire diabolica Era un... iepurash. De fapt cel mai mare iepure pe care il vazuse vreodata Katty. Avea aproape 30 centimetri si urechi de cel putin 5 cm. " " " Vi'no cu mn atlfel vei regreta... da da da... " " Am venit la tine unde drequ ma trimiti " " Indeplineste'mi o dorinta si te voi lasa sa pleci!! " " Uh.. dorinta de la iepuri? " " Adumi un carnat saltaret din gura lui Dan Diaconescu ji te las sa pleci de tot! " spuse iepurashul. In timp ce printesa se indrepta catre palat pentru a lua carnatul, iepurashul adauga rapid: " Si un autograaaaaaaaaafff!!!!!! " " Si mai vreau nijte oua ochiuri cu spuma de galbenusuri gustoase. Nu uita de vinul rosu facut in luna mai. " Bucataresei ii venea sa'l pocneasca. " Si ce vrei la friptura " zise ea controlandu'se. " Aaa bn k imi amintisi. Niste sos de coacaze coapte, culese la rasarit. Si un pic de usturoi de Migobanchiateleondeporka. Si un fund de gasca. " " Bine k nu vrei un fund de cal " zise ea nervoasa, dar Diaconescu nu o auzi. " Apropo. Vreau niste ceai de mure culese din padurea Baneasa, din tufisul de langa izvorul acela. Vreau sa fie nici prea acre, nici prea amare, nici prea dulci, nici prea sarate. Sa le dai cu zahar fin, din cea mai alesa pudra, cea de Kkt. " | |
| Subiect: Re: FUN TIME !! Vin Ian 11, 2008 1:16 pm | |
| Printesa ajunse pana seara la palat. Desi ii lua foarte mult timp sa gaseasca calea potrivita, vreo juma' de ora, ajunse acasa inainte de a incepe masa festiva. Cand cobori in salon, isi observa familia care statea la masa si susotea si pe Dan Diagonescu care era la bucatarie furand nishte prajituri. Katty se alatura familiei. "Ce s'a intamplat? De ce vorbiti in soapta?" "Uh, Katty, unde ai fost toata ziua??"intreba regele. "M'am plimbat " "Uh, ce necaz pe capu nostru... Uh, uh, uh... " zise regina. "Ce s'a intamplat?? :-SS" "Eh, tipu asta, Dan Diagonescu, a venit la noi... " "Da, shi?? Credeam ca voi l'ati invitat..." "Da , scumpo , dar acum nu mai putem scapa de el " " Cum asa??? " "A zis ca s'a indragostit de casa noastra si ca nu mai vrea sa plece de aici ... Si tot ne da sfaturi cum sa reamenajam casa.... " "Ooh, nu ..." zise Katty. Peste juma de ora incepu festinul.Toate bunatatile din lume erau acolo: caviar, peste afumat, carne de caprioara, de gasca, ciorba , sarmale ( nu'mi veni altceva in minte ) , tot felul de prajituri... etc. Bineinteles, Diagonescu gasi ceva de comentat: "Nu este bine facuta carnea aceata de vita. Are 5 mm prea fripta. O sa'mi fie rau. Si nici salata asta de castraveti si rosii nu'mi place. Are prea mult ulei. Prajiturile aste de casa is bune de aruncat la gunoi. Au cu cateva crame mai mult zahar decat cele obisnuite. O sa ma ingras. " Familia era exasperata. Dupa doua ore se termina masa si toata lumea se duse la culcare. In speranta ca Dan Diagonescu o sa vrea sa plece daca nu este primit ospitalier, familia a incercat sa se comporte cat mai urat cu el. Prin urmare il culca in pod. Sub pod era camera lui Katty. App, Catty obtinuse carnatul saltaret de la Diagonescu, spunandu'i ca vrea sa'l aiba ca amintire. Toata noaptea, Katty il auzi vorbind din pod: "Oooh, ce mizerie este aici. De maine ma apuc de treaba. Palatul asta are nevoie de mine. O sa araate antaia cand o sa termin eu cu el. " bolborsea el prin somn. A doua zi.... | |
| Subiect: Re: FUN TIME !! Vin Ian 18, 2008 5:53 am | |
| Scz de dublu-post, dar am impresia ca povestea asta noua nu prea merge.... nu prea e amuzanta... asha ca ai sa incepem alta... Si app, nu mi s'a raspuns la intrebare: nu ar trebui sa primim si puncte pentru povestile create??? Asha.... si acum povestea noua (sper sa nu va suparati... ) BIC: SCUFITA ROSHIE Era odata, de foarte foarte de mult o fetita. Avea parul blond si purta o sapca albastra pe cap. Purta blugi negri si un tricou violet. Avea niste papuci superbi, de culoarea mustarului. Intr'o zi, pe cand se juca ea pe leptop, o suna mama sa: "Scumpa lu' mama, nu vrei te rog sa'i duci nishte mancare lui bunica?? " "Ooooh, o sa pierd un joc . Dar, hai bine, ca ma duc. Ce sa'i dau babei, adica pardon, bunicii??"intreba ofticata fata. "Vezi ca este un cos pe masa. Culege si tu ce vezi prin gradina , du'te in beci si vezi ce gaseshti si pe acolo, pune'le in cos, si du'te la baba, adik scz, la bunica." zise mama. Fata isi inchise leptopul, si lua cosul de pe masa. Iesi in curte. Se uita ea in jur sa vada ce poate sa'i duca bunicii. Nu vazu decat nishte mere mucigaite pe jos, si nishte gainatz de gaina. 'Is bune si astea' isi zise fata si le puse in cos. Cobori in beci. Aici....OOC: pls , hai sa facem dupa modelul original "Scufitza Rosie" , dap? Adica sa mearga la bunica, sa se intalneasca cu lupu... | |
| Subiect: Re: FUN TIME !! Vin Ian 18, 2008 12:11 pm | |
| ... gasi niste gargarite care gura fac ca roata morii. " De ce se imping si sar razand? " " Prin zapada fac matanii, vrand nevrand. " " Sunt copii, cu multe sanii. " " De pe coasta vin tipand. " " ce tot facety aishi?? " se baga Scufitza in vorba. " Ce'i pe drum atata larma? " " Nu'i nimic. Copii strengari! " Scufitza Roshie ishi facu crushe ji se duse la pascut. Acolo se intalni cu o lupoaica. " Hey, ce'ai acolo? " intreba lupoaica. " Niste gainatz ji mucegai! " " :-& da nu vorbeam cu tine, cu cosu'. Cn drequ mai e ji asta?? M'ai inselat TT.TT credeam k ma iubesti TT.TT " Atunci cosuletzul incepu sa strige: " TE iubesc! " Coshu' isi facu picioare si sari in bratele lupoaicei. Scufitza intra in casa sa mai joace o partida la laptop. Apoi se juca cv timp pe telefonul ei Nokia. Pardon, unul din cele 15656 telefoane Nokia. Deodata suna telefonu. " Alo? Scumpa, te rog du'te la bunicutza! " " Dar mami coshuletzul ji lupoiaca se iubesc ... " " Atunci ia alt cosh din pod, draga! " Scufitza se duse in pod si gasi..... | |
| Subiect: Re: FUN TIME !! Mar Ian 22, 2008 5:15 am | |
| ... gasi 1992 de alte cosuri. Toate se jucau si tipau pe acolo. Scufita incerca de mai multe ori sa se faca auzita, dar fara succes. In final racni: "HOOO GATA!!!!!! STATI!!! TREBUIE SA IAU UNU DINTRE VOI SY SA MERG LA BABA, ADICA PARDON, LA BUNICUTZA. CINE VREA SA MEARGA?? " Toate cosurile se retrasesera in spate. "Cum, niciunul nu vrea sa mearga ?? " intreba disperata Scufitza. "Da ce ne iese daca venim?? :>" intreba un cos mai indraznet. "Eeeh, pai nimic... dar va alegeti cu o plimbare minunata... " incerca fata sa'i convinga. Cosuletele se uitara unul la altu', apoi incepu alaiul: "Eu vreau sa vin!! Promit ca o sa duc f. multe in mine !!" zise un cos. "Eu vreau sa vin!! Promit ca o sa ajung cel mai repede acolo!!" zise alt cos. "Eu vreau sa vin! Promit ca o s ate apar de orice vieteate rea de pe Pamant!! " zise alt cos. Restul cosurilor, nu mai stiau ce sa spuna. Asa ca Scufita trebuia sa se hotarasca pe care dintre cele 3 cosuri le va alege. Hmmm... statea ea acolo. Trecusera 5 min... 10 min... 30 min... 2 ore... juma de zi. Fata tot nu se hotarase. In final striga: "Uite ce e... o sa va iau pe toate 3 cu mine. nu ma pot hotari!" Cosurile fura deacord. Dar din moment ce erau trei, fata nu le putea lua pe toate in maini. Pe 2 dintre cosuri le luase in maini, dar pe al treilea unde sa'l puna?? Fata se gandi 5 min... 10 min.... 30 min... 2 ore... juma de zi.... FAta nu se hotarase. Deodata ii suna telefonul Samsung. Pardon, unul dintre 12937 de telefoane Samsung. "Alo, cine este??" intreba Scufitza. "Sunt mama, ai fost la baba, pardon, la bunica??" "Eh, poi nici nu am plecat... Vezi thu, am stat sa ma hotarasc ce cosuri imi iau, si am ales 3. Dar pe ultimul nush unde sa'l pun. Unde sa'l pun ??" "Nush nici eu... in gura..."glumi mama. "Bine mersi ca mi'ai zis. Pa, plec la baba, adica pardon, la bunicutza." zise fata si lua ultimul cos in gura. Cobori din pod si iesise pe carare. Aici isi aminti ca... | |
| Subiect: Re: FUN TIME !! Mar Ian 29, 2008 7:51 am | |
| ... uitase sa se schimbe. ' Ah fetitzo unde itzi este mintea?? schimba'ti hainele de cel putin 56 ori pe zi, ji nu porta niciodata acelasi lucru de 2 ori!! ' isi zise ea. Se intoarse in casa, lua alt tricou negru si decoltat pe care scria " I'm too sexy for you ", o fustita mini...mincro ce naiba si o alta sepcutza care sa se asorteze. Ji nu uita sa'si schimbe si cizmele. Din fericire, pantofii nu trebuie sa'i schimbe decat de 28 de ori pe zi minim. Foarte putin. Odata fusese la moda sa te schimbi complet de 586349 ori pe zi, iar atunci o fo vai ji amar de capu' mamei Scufitzei Roshii. Se intoarse pe carare, unde toti baietzii se uitau la ea. In scurt timp fu inconjurata de o gramada de gasti de baietzi. " HEY! CE CAUTATI AICI??? " racni Scufitza Roshie. " NU APARETI IN POVESTEA MEA! TRE SA MA INTALNESC CU LUPU', ATI INTELES???? " Isi ridica fustita ji pleca mai departe. Pe drum se gandi sa ia ceva pentru bunicutza. " Ce trebuia sa'i iau? Niste ghinde :? " in timp ce se gandea ea ashea, dupa un copac aparu un carnat magic imbracat in lup. Sau un lup imbracat k carnati, nu jtia sigur. " Vay, fetitzo, unde te dushi cu coshuletzul ala ashea frumushel? :> " sp lupu " Ma duc la bab... aaa pardon bunicutza. Vreau sa'i duc nijte gainatz ji mere putrede. Da u ce fashi aici? " " Eee uite, venisem la lac sa pescuiesc Pimpi de apa dulce. " " Eu nuj ce sa'i iau bunicii. " " Ai bani? " " O daa. " " Ai telefon? " " O daa. " " Ai fustitza mini k a ta? " " :? sigur. dc? " " Dai'o bunicii!! Sti ce hot ar arata in ea?? " ( imaginati'va o baba de 80 de ani imbracata in fustita ji bluza decoltata ) " Exact! Ma duc sa... " | |
| Subiect: Re: FUN TIME !! Mar Ian 29, 2008 10:40 am | |
| ... mai iau nishte haine asha. De acasa. Mai am o fusta exact ca asta. Si un tricou identic." zise Scufitza "Bine. Ne vedem tot aici. App, am uitat sa'ti zic. Eu sunt designer-ul padurii. Vreau sa'mi arati si mie ce ii duci de imbracat ca sa ma asigur ca e la moda. Vreau ca bab... bunica ta sa arate foarte bine." zise Lupu' "Bine mai lupule. Vin imediat." Se intoarse fetita si in 24 ore ajunse acasa din nou. "BRRRR" ii zibreaza unul dintre telefoane. " Every boy's the same / Since I been in the seventh grade / They been trying to get with me / Trying to (Ha, ha-ha, ha, ha-ha) " incepu sa ii sune telefonu . "Da? Cine e?" raspunse Scufitza. "Mama sunt. Ai fost la bab... pardon, bunik??" intreba exasperata mama. "Acum sunt acasa si ma hotarasc ce sa'i duc bunicii!!" "Ok... Ok.... da marsh mai repede la baba aia nesuferita!!!" "Bine. Acum plec" zise Scufitza. 'Daca tot sunt acasa , hai sa ma schimb din nou' gandi fata. Se duse in sifonierul ei care era jumatate din casa si se gandi ce sa'si ia. Se hotari sa isi aleaga o rochita luunga pana peste fund (abia daca i'l acoperea) si foooarte decoltata. O enerva ca se impiedica in rochia aia asha de lunga. Tot ii calca pe tiv . 'Daca tot nu mai port hainele astea (bluza neagra si fustitza mini) o sa i le duc bunicii' isi zise ea. Iesi pe strada. Baietzii se uitat limba la ea, dar nu ii zisera nimic. In cateva ore ajunse la lup. "Ce zici? Oare o sa'i placa hainele astea?" intreba Scufitza sperand ca Lupu sa nu i le recuinoasca. "Nu imi plac.Bluza asta este prea pe gat... ar trebui sa fie si mai mulata... si fustitza... hmmm... fustitza e ok... numai k i'ar trebui alta culoare." "Bine... Bine... merg acasa sa le schimb" zise iofticata Scufitza. "Si de data asta o sa'mi verific si mail-ul ca data trecuta am uitat" adauga fata. "Intra si pe mailu' meu pls. Parola este vreausaomanancpescufitzarosie . Sa imi zici daca mi'a raspuns vulpea la mesaj." zise lupul "Bine....bine.... nu o sa uit.... sper" zise Scufitza si se indrepta din nou spre casa.
OCC: scz lipsa acuta de inspiratie :"> | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: FUN TIME !! | |
| |
| | | | FUN TIME !! | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|